Scudo Sports

Rocky Mountain Vertex team sc

Scudo
Kardeşim bisikeltin hakkında yorumlarımı zaten biliyosun...Allah nazardan saklasın güle güle kulaln.İnşallah bizimde olur böle bi canavarımız...:)

• Beğen
Tepkiler: yamaç kolatan
@yamaç kolatan

Bişeyler yapıcamda bomba niteliğinde değil..:)

çok güzel bir biisikletin var gene geldim baktım resimelrine yeni dah detaylı resimlerini beklicem hayırlı olsun tekrar

• Beğen
yamaç güle güle kullan bisiklet güzel olmuş tabi kadro süper iyi günlerde kullan korkma kadroya bişey olmaz evelallah oğuz kıramadı ya kimse kıramaz o kadroyu allah ayağını düz bastırsın sevgi ile kal

• Beğen
rocky mountain Kadronun açıları duruşu olsun güzel bi kadro ama xc 4000 kalite ve fiyat aralıgında iyi bir kadrodur

• Beğen
@sPinErGy_26

Kron kadromu çıkan parçalarımla toplayıp antrenman bisikleti yaptım fakat rocky den sonra açılarının ne kadar kötü olduğunu anlatamam hatta bana o kadar kötü geldiki artık kron xc 4000 le antrenman yaparken inişlerde korkuyorum.. Sağlamlık bakımından kron xc 4000 için birşey diyemem..

birde ben fiyat performans oranı derken ikinci el olarak aldığım fiyattan bahsetmiştim çünkü böyle bir kadroya göre çook iyi bir fiyata aldm

• Beğen
Tepkiler: kron_xc4000 esk
açar açmaz direk fotoya odaklaştım bu ne yaw :S dedim sonra fark ettimki bu bnm 781 in yanında formula kalıo :D güle güle kullanın

@haydarpasa781

yorumunuz için teşekkür ederim:) umarım herkes hayalindeki bisiklete kavuşur

@yamaç kolatan

eğer 1300 gr cok güzel bir ağırlık all kadro icin benzerleri 1500 gr 1400 gr arası değişiyor

valla guzel bır kadro mert baya ovdu kadroyu bıde kızılalanda ınceleme sansım oldu gercekten guzel bır kadro allah kaza bela vermesıN:D

• Beğen
all zannediyordum
ama genede güzel ve hafif bir kadro

• Beğen
yeni resimlerini çek abi biraz daha bakalım değişik açılardan

@treks

rocky'm şuan biraz kirli.. bu haftada sınav haftası olduğu için temizleyip fotoğraf çekmeye vaktim yok:eek: bu haftasonu yeni fotoğrafları koyucam

• Beğen
Tepkiler: sprint
Geri