Scudo Sports

RockShox Tora SL Coil 26" Maşa

İlan günceldir. 180TL kargo ücretini alıcı karşılar. 15.12.2014 tarihine kadar fiyatı aynı kalacak ve satılmazsa ilan yayından kaldırılacaktır.. :)

Scudo
İlan günceldir. 180TL kargo ücretini alıcı karşılar. 15.12.2014 tarihine kadar fiyatı aynı kalacak ve satılmazsa ilan yayından kaldırılacaktır..

İlan günceldir. 180TL kargo ücretini alıcı karşılar. 15.12.2014 tarihine kadar fiyatı aynı kalacak ve satılmazsa ilan yayından kaldırılacaktır..

İlan günceldir. 180TL kargo ücretini alıcı karşılar. Yarın gece ilan yayından kaldırılacaktır.

İlan son kez güncel. 180TL bugün gün bitiminde ilan yayından kaldırılacaktır..

Satışdan vaz geçilmiştir. Konu kilitlenebilr. Teşekkür ederim..

@SerkanH

buraya ilan koyupta hiç ürün satamadım. her arayan sahibinden.com ilanınız için arıyorum dedi ve tüm ürünlerimi o site üzerinden sattım. ilanınızı oraya koymanızı tavsiye ederim

@Anıl Küçükgöksel

Teşekkür ederim. Az önce oradan da kaldırdım satışımı. Bazıları için bisikletin sezonu olduğundan baharı bekleyeceğim. Daha ucuza satmak gibi bir niyetim olmadığı için kaldırdım satıştan.. :)

@SerkanH

ben 3 hafta önce ilan koydum buraya ve 1 kişi bile aramadı. aynı sizin gibi bisiklet sezonu olmadığını düşündüm. yaklaşık 5 gün önce sahibinden.com a ilan koydum ve haftasonu en pahalı parçalarım satıldı. bence oradaki ilanınız kalmalı

Geri