Scudo Sports

RockRider 8.3

Scudo
Almayı istediğim bir bisiklet her zaman hayallerimi süslemiştir.İnşallah tekerine diken girmez :)

Teşekkür ederim.eğer hayallerinde bunu almak varsa hiç durma al derim. heö görünüş olarak hem de donanım olarak güzel bir bisikler.Asla pişman olmazsın =)

Fiyatına göre alınabilecek en iyi modellerden. Güle güle kullanın. :in:

@Berke K.

teşekkürler =) bence de gerçekten bir fiyat / performans ürünü

Hayal edersin çok beğenirsin uzun süre istersin fiyatını görünce hevesin kaçar :( Bu arada (link) 8.1 fiyatı 1650 değilmiydi ben mi yanlış hatırlıyorum?

@Çağatay Y.

aynen 8.1 in fiyatı artmış =) nedendir bilinmez ama.donanımı falan mı değişti bir bilgin var mı ? ayrıca fiyat performans olarak bakınca bisiklet gayet iyi fiyatı var =) ben öyle düşünüyorum yani :D az para değil tabi yinede =/

rr 8.3 un aynakolu tam olarak modelini bir turlu oğrenemedim
decatlonunu dediğine göre x9 muadili seri dışıymış ama öğrenemedim gitti

@harun tınas

uzun zamandır kullanmama rağmen ben de öğrenemedim onu açıkçası =) performansından memnunum ama

en çok hoşuma giden bisikletlerden biri umarım benimde olur ilerde böyle bi bebekten :utn:

@Çağatay Y.

galiba fiyatlar artmış

http://www.decathlon.com.tr/rockrider-540-da-bisikleti-id_8293149.html

bu daha ucuzdu 1199 yada 1299 du

@Eren Can Güldalı

Eren bey umarım birgün sizin de hayaliniz gerçek olur ve dilediğiniz bisikleti alırsınız.Ancak dediğiniz gibi decathlon 'da fiyatlar bu ara artmış durumda ama 8.3 ün fiyatı şaşırtıcı bir şekilde hala aynı =))

• Beğen
Tepkiler: invictustr
bu yaz sahilde önce ki seneye oranla çok fazla gördüm bunlardan sanırım bu sene iyi sattı bu bisiklet. demek ki alanlar memnun ki satıyor bu kadar fazla. 2 sene önce böyle bir marka olduğunu bile bilmiyordum hiç sahilde falan göremiyordum. güzel bisiklet kazasız belasız keyifli pedallar.

@Cem Ç.

hangi sahilde gördünüz bilmiyorum ama onlardan birinin ben olma ihtimalim yüksek =)) önceden salcano city sport 24 HDS vardı. bir city bike a göre bunun şehir içi performansı daha iyi :D o yüzden asfalt zeminde dahi bunu kullanır oldum. ben gerçekten memnunum bisikletten. alacak yada almak isteyenler gönülleri rahat olabilir bence

@Çağatay Y.

hahaha :D yada fiyatı yeterince yüksek daha ne yükselticez ulan psikolojisi de olabilir :D

@Çağatay Y.

hahahah :D kanka olmamış sanki ama olsun biz mesajı aldık yani sıkıntı yok =)))

DÜn yapılan SİLBİL(silivrili bisikletliler) grubunun düzenlediği silivrsi bisiklet turuna ait birkaç fotoğraf :D

(link)

(link)

(link)

(link)

Geri