Scudo Sports

Rockrider 8.3

Scudo
Hayırlı olsun 3000 liraya alınacak en iyi bisikletlerden kendisi çok iyi bir seçim yapmışsınız güle güle kullanın renklerini çok beğeniyorum. ;)

Sağolun arkadaşlar, İlk gördüğümde çok hoşuma gitti, epey araştırdıktan sonra da, 3 hafta önce aldım. Şimdilik düz yol çalışması, daha sonra dağlar dağlar .

Allah kaza bela vermesin, mükemmel bir bisiklet. Çok dikkat çekici, aman nazardan korunmaya çalışın :) Ne bileyim, iki-üç çocuğa çikolata alın, araba alınca kan akıtma hesabı :) Hayırlı olsun, güle güle kullanın

Teşekkür ederim, elimden geldiğince dikkat ediyorum. Akacak kanda damarda durmuyor ama.Evdekiler diken üstünde bisiklet salonun orasında duruyor. :rolleyes: :rolleyes: :p

Hedefimdeki bisikleti almışsınız hayırlı olsun güle güle binin inşallah.

Hayırlı olsun. Allah kazasız, belasız kullanmanızı nasip etsin.

Hocam Kadro Rengi Mükemmel.Eğer İmkanınız Var İse Kullandıktan Sonra İnceleme Özellikle Maşa Ve Jant Seti Hakkında Olabilr Mi?

Zaten beni kendine çeken, üzerindeki parçalarından ziyade görüntüsü oldu. Gerçekten renk uyumu ve dizaynı bana göre çok güzel.

Hayırlı uğurlu olsu. Rengiyle, fiyatıyla, üstündeki ekipmanıyla çok hoşuma giden bir bisiklet. Rabbim kazasız belasız binmeği nasip etsin.

Bunun gibi güzellikleri süzme(!) hastalığı var bende bu aralar. Hatta nişanlım tarafından yarı ciddi azar işittiğim bile oldu "Şu bisikletleri kıskanmaya başladım artık" diye. :) Mersin sokaklarına süzmeye doğamayacağım bir güzel(!) daha girdi anlaşılan :D

Şaka bir yana, kazasız belasız sağlıklı günlerde sürmeniz dileğimle :)

• Beğen
Tepkiler: Murtega
maşallah harika duruşu var kazasız belasız ..

hayırlı olsun. Kazasız kullanman dileğiyle olmuşken en iyisi olmuş. harika

@Mehmet Rıza Çileli

Merak etmeyin ki parçaları da en az görüntüsü kadar başarılı. :)

Bisiklette sadelik te var hareket te.Çok hoş.Sağlıkla kullanın.

Bisikletiniz hayırlı uğurlu olsun. Kazasız belasız kullanmanızı dilerim.

Geri