Scudo Sports

Rockrider 8.1 Vs Rockrider 560

hasancanerdogan

Aktif Üye
Tepki
27
İsim
Rize
Bisiklet
b'Twin
Merhaba Arkadaşlar .

Bugun bısıkletımı sattım ve yenısını almak ıcın son bır secım yapmam gerekıyor bunda yardımcı olursanız sevınırım lınktekı ıkı bısıklet arasında kaldım fıyat performans olarak hangısının ıyı oldugunu soylersenız sevınırım :D

(link)

(link)

Scudo
Arkadaslar 900 liraya ocakta alınmıs bi 8.1 buldum 3-5 defa bindim 100 kmyi gecmedi diyo arkadas Sizce almalimiyim? Alirken nelerine bakiyim nelerine dikkat ediyim
Acemiyimde

@Efdal1907 galiba sizle aynı adamla konuşmuşuz, o yalandır o kadar az binmez kimse, ama 900 lirada fena bir rakam değil

@atakan aydin size ne dedi peki hocam?
Siz ne konustunuz
Almaktan vazmi gectiniz siz?
Bide ayni adamla nasil konusmus oldugumuzu anladiniz merak ettim :) saygilar selamlar simdiden

@Efdal1907 kesin o demiyorum ama adamın teki bana da öyle demişti, bende paraya kıyıp sıfır aldım zamanında iyiki de sıfır almışım

Ben az once aldim on numara tertemiz bisiklet sadece elcigi cizmis biraz o da belli bile degil
Kitlenen maşasıyla vites geçişleriyle muthiş bisiklet iyiki almısım paranı gani gani bereketini görsün arkadas

Yazin başından beri 560 kullanicisiyim herhangi bi' eksiği yok ya da keşke şu da olsaymis dediğim olmadı fakat fiyat performans olarak 8.1 aglatiyor. Bence 8.1 almalisin.

Geri