kusuruma bakmayın arkadaşlar yaşadığım üyelik sorunu nedeniyle uzun zamandır foruma giremiyordum bisikletlerimin ikisinide halen kullanmaktayım decatlon servis çok iyi zamanında bakımlarını yaptırdım rahatsızlık vericek bir durum yok çok şükür triban 8.1 ön disk de hafif bir sürtme vardı zamanla açıldı bu ara çok sık binemiyorum rahatsılığım nedeni ile astım bronşit teşhisi ile bu kış çok zorlandım halen kendime gelebilmiş değilim gırib oldum ondan sonra nerdeyse perte çıktım ilaç kullanıyorum bisüre daha kullanmam gerekliymiş astım atakları çok kötü cenabı allah kimseye vermesin sigara alkol falanda yok ama yapıştı işte neyse birazda bisikletten bahsedeyim tellerin üstte oluşu bence daha iyi diye düşünüyorum çünkü kadronun alt borusundan tutunca elimizle kadro borusu arasında telller sıkışıp kadroya zarar veriyor diğer bisikletimden tecrübe ettim beşinci katta oturuyorum ve bayağı bi zor oluyor gülünü seven dikenine katlanır misali bu arada fuarada gidemedim işlerim çok yoğundu tamda fuar zamanı nisandakine gideriz artık ne yapalım zaman ve para aynı anda bir araya gelmiyor