Scudo Sports

Rockrider 8.1 kullanıcıları

Scudo
Attıcı koruması derken zincir çiziklerini engellesin diye kadro koruyucuysa takılıyor.

Rockridor 8.1 kullananlar biraraya gelip bilgi paylaşımında bulursak faydalı olur diye düşündüm

Nisan ayında aldım bisikleti, çok memnunum

• Beğen
Tepkiler: olympos
Ankaradan. Bende aralık 2014 te aldım. Bende memnunum. Bu aralar tur lastiği taktırmayı düşünüyorum. Çünkü bu tekerlerle turlar eziyet

• Beğen
Tepkiler: mehmetbeyy
Deore xt set aldım tubeless lastiğe geçmek için ama daha takmaya fırsat bulamadım, patlak önleyici sıvı almam lazım daha

• Beğen
Tepkiler: Osman D.
Bisiklet gayet sağlam çok memnunum hiçbir sorun yaşamadım aladiğimdan beri

Ben de Haziran 2014 tarihinden beri kullanıyorum. Genel amaç olarak güzel bir bisiklet fakat donanımına göre biraz ağır. 2013 model x7 setli elixir 3 frenli olanı s bedende 13,2 kg.
Bisiklet günlük ve hobi kullanımı için gayet iyi, f/p ürünü. Gayet akıcı ve sorunsuz bir bisiklet kadrosunun dayanıklı ve ömür boyu garantili olması da ekstrası. Görünüm olarak da gayet sade ve hoş.20150508_155021.jpg

• Beğen
Tepkiler: mehmetbeyy
@osman D.Ritchey karbon gidon gidon boğazı ve sele borusu almayı düşünüyorum, üç parça için 350 TL istiyorlar, değişim faydalı olur mu?

@mehmetbeyy eğer bütçeniz varsa olur tabi :) hem rijitlik açısından hem de ağırlık. Bi yarım kilo hafifler. Amacınız bisikleti hafifletmek ise; öncelik sırası maşa, jant, aynakol ve diğer parçalar şeklinde olursa ağırlık daha hızlı ve etkili düşer

L ve Xl boyları 1440 liradan satışta arkadaşlar, 1899 liraya rock rider 560 aldıktan hemen sonra olması kötü oldu benim için.

Şu an RR 560 ı karşıma oturttum ve bir bardak buzlu su içiyorum :)

• Beğen
Tepkiler: Ghost
@Umut Yayla bunda da vardır bi hayır. Siz düşünmemeye çalışın :D

@ikitekerbirdünya afedersin yanlış yazmışım 1440 olacaktı

@Ghost Aah ah gelin bir de bana sorun onu, sabahtan beri kendi kendime benimki daha iyi şu parçası güzel yok bu parçası ondan daha iyi diye teselli etmeye çalışıyorum :D

• Beğen
Tepkiler: M.J. ve Ghost
Geri