Scudo Sports

Rockrider 8.1 alınır mı?

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
1
astro 270 sv kullanıyorum 13 aydır 3000km devirdik,satıp 8.1 rockrider almaya değer mi ?servis ve markanın malının arkasında durması sebebiyle rr düşündüm.astroyu değiştirmeye değecek bisiklet midir ?aklımdaki diğer fikirde, triban 3 alıp hem yol yem mtb kullanmak ama yer sıkıntım var tabi.

Scudo
Bende 8.1'i çok beğeniyorum düşünmeden alınabilecek bir alet.

Taş gibi makina 8.1 . F/P canavarı cümlesinin tam karşılığı. Tavsiye ederim.

Umuyorum ki hiç kimse bu makina için olumsuz bir yorum yapmayacaktır.

Ben Kullanıyorum Dostum Yaklaşık 6000 Km Dir Kullanıyorum 1 Seneyi Aşkın Sorun Yaşamadım

rokraydır sekiznoktabir bence alınır. çok hoş bi bisiklet. renkleriylede güzel duruyor.

Dün gece iş arkadaşım bir 8.1 almış. 181 boya M beden aldığından küçük geldi. Az önce L beden ile değiştirip döndük. Herhangi bir problem yaşamadık.
Bisiklet yan odada. İlgi alanım yol bisikletleri olduğundan f/p durumunu bilemiyorum fakat sağlam görünüyor. Ama ne yalan söyleyeyim, ben olsam bu bisiklete 1800 Lira vermezdim.

aslında bisikletimden memnunum acere sistem var 27 vites kitlemeli maşa ,ruble ve zincir değiştirsem yeter kararsız kaldım,ama bisiklete gönül vermişim üst bisiklette canım çekiyor.2.elde alabilirim.

8.3 al bulaşacaksan bence

@Uğur S.

İlgili ürün üzerinde Sram x7 değiştirciler, rock shox recon maşa, kadro ve gidon tertibatı ömür boyu garanti mevcut.

1800 Lira için alternatif başka ne olabilir di merak ettim açıkcası. İlgili arkadaşımızda faydalanmış olur.

@chn krmz

1800 TL lik ürüne alternatif 3000 TL lik ürün tavsiye etmişsiniz. Arada fazla uçurum oluşmuş.

@Mustafa Özer

ozaman 8.1 daha iyi. ama bulaşmışken çıtayı yükseltme şansı varsa diye düşündüm.

@chn krmz

Bende dün 8.3 ü gördüm. süper bisiklet. Bencede imkan varsa 8.3 alınır. manitou marvel pro maşa var üstünde. x9 a.aktarıcı vs. 11.5 kg . Sonradan orasını burasını değiştireyim diyeceğine bu bisiklet alınır.

@Mustafa Özer

Sadece ben olsam bu parayı vermezdim dedim. 1800 Lira bisiklete vermek için bana göre büyük para. Parası olan verebilir Mustafa Bey. Bakınız; iş arkadaşım :)

• Beğen
Tepkiler: YüzSürKoş
bisiklet seven birisi için 1800 tl bisiklete az bile,haftada 1 gün kullanacağım arada geceleri kullanırım.8.3 ü alsam sürmeye kıyamam 3 bin tl bende bisiklete 3 bin vermem,2000tl sınırımdır.yeri geliyor ağır offroad yapıyorum çamur pislik içinde kalıyor çekiş sistemi içim kaldırmaz:eek:ha:

İkinci ellere bakmanız daha iyi olur. 1800 TL'ye güzel bisikletler bulursunuz.

@Uğur S.

Ben yazınızı ilgili bisiklet için o fiyatın yüksek olduğu şeklinde algıladım. Üzgünüm, yanlış anlaşılma oldu.

@chn krmz

yane sedona şu şakil giyinir rokraydır şu şakil giyinir (iğrenç espirilerinde ısrar ediyor)

Alınır, çok kolay küser. Kelebek gibi bir kalbi var. Onunla konuşurken kelimelerini doğru seçmelisin.

al o özellikler o fiyata bulamazsın zaten

Herkesin övdüğü rockrider'a bir ben ısınamadım galiba.. Sanki diğer markalar kipa- migros gibi yerlerde satılıyor da rockrider bim'de satılıyormuş gibi düşünüyorum :D 8.3 e lafım yok o gerçekten güzel :D

• Beğen
Tepkiler: olympos
Geri