Scudo Sports

Rockrider 8.1 / 2014

@Bilal ALTUNTAŞ

Ben söyleyeyim. İlk 3-6 ay iç 1 defa ücretsiz bakımınız var. Diğer türlü bütün bakım ve tamir işleri ücrete tabi :) Bakım ve diğer işlemlerin hepsi Decathlon mağazalarının içlerindeki atölyelerinde yapılıyor.

Scudo
işte almak istediğim cevap gerçekten çok teşekkür ederim

@Bilal ALTUNTAŞ

Bende bu bisikletten almayı düşünüyorum. Kullanıcı olarak yorumlarınızı yazarsanız bende bilgi sahibi olurum.
Bisiklet 26er mi? 29er mi? Ben 26er zannediyordum fakat birisi 29er mi diye sorunca şüpheye düştüm. Sitesinde de yazmıyor.

Az önce farketim yanlış yere bakıyormuşum. Sitede sayfanın altında yazıyormuş boyutu 26 inç diye. :D

Bu bisikletin üstünde ki parçalar şahane. Yanlız 2013 Modelinin kadrosu daha çok hoşuma gidiyor.

http://i211.photobucket.com/albums/bb160/Pixom/IMAG0014.jpg

Hasan senin bisan ne oldu

GT-I9500 cihazımdan tapatalk ile gönderildi. Bu nedenle Türkçe imla hataları içerebilir. Kusura bakmayın.

Arka teker ön tekerden büyük gözüküyo göz yanılmasımı yoksa gerçekten büyükmü ve bu arada hayırlı olsun

Arka teker ön tekerden büyük gözüküyo göz yanılmasımı yoksa gerçekten büyükmü

Hayırlı olsun, kazasız belasız pedallamalar dilerim :)

usta sitede şöyle bi frenden bahsediyor Tektro Auriga comp 160 mm diskli fren
üstünde avid elixir 3 mü var bumu var bisikletin ?

decathlon, stok sorunu yaşattığı gerekçesiyle avid' i değil tektro' yu kullanmaya başladı. bu durum da ürünün fiyatına 200 tl indirim olarak yansıdı.

bu arada aynından bende de var :) iyi sürüşler dilerim.

@burakcan yüksel

Göz yanılması arka teker arkada olduğu için büyük ön teker önde ve yatay bir vaziyette olduğu için küçük gözüküyor :)

Geri