Scudo Sports

Rockrider 500s (6.3) ve rockrider 520s (6.5) hakkında

JamesFord

Aktif Üye
Tepki
141
Öncelikle herkese merhaba, yeni bisiklet alacağım bu iki model enduro all mountain tarzını sevdiğim için dikkatimi çekiyor, 500s fiyatı açısından çok cazip, 520s ise amortisörler açısından daha kaliteli ve hidrolik disk frenlere sahip aralarında sanırsam 500 tl gibi bir fark var diye tahmin ediyorum, arkadaşlar aranızda bu iki bisikletten birini kullananlardan bilgi almak istiyorum, uzun yıllar çift amortisör kullandım, rockrider 500s (6.3) te arka amortisör kilitlenmediğini biliyorum, o yüzden rampalarda cefasını çekeceğimden haberdarım, inişte bana diğer hardtaillerden daha konforlu ve daha güvenli hissettirip, bisikletimi akışa bırakmamı sağlayacağı için bu cefaya razıyım, sormak istediğim işte tam da bu, bu bisikleti inişlerde hardtaillere göre daha rahat daha güvenli bir şekilde akışa bırakabilir miyim? Kontrolü nasıldır, ağırlığı nasıldır, amortisörleri iyi midir, rampa çıkışından da bahsedebilirsiniz, kadro kaliteleri iyi midir? Güvenilir bir bisiklet midir, kaliteli midir? Dediğim gibi turlara katılacağım dağ tepe patika gezeceğim, inişlerde bir hardtail ile iniş yapar gibi değilde, biraz daha rahat, konforlu olayım, hardtail üzerindeki arkadaşlardan biraz olsun araziden inerken daha rahat olmak istediğim için bu bisikletkeri düşünüyorum, şehir içi sürüşlerim de olacak bu arada, bursadayım, kent ormanını bursalılar bilir oraya bisikletle geçeceğim. Umarım kendimi anlatabildim hepinize şimdiden teşekkür ederim.

Scudo
btwin 500s ve yol bisikleti triban 3 decathlon sitesinde yok, yaza kadar triban 3 yazinda 500s le devam etmeyi dusunuyorum ama neden sitesinden kaldirmislar acaba. :kötü:

500s stokta görünmüyor yazıyor, alacak olursam telefonla ulaşırım zaten, sende öyle yap sorabilirsin oradan, hatta beni de bilgilendirirsen sevinirim bu konuda

500s bakacağına ya normal 500modeline bak yada farkını verip kesinlikle 520 modelini al ;)

@pisletci çift amortisör nedeniyle 500s e daha yakınım fakat dediğiniz gibi 520s in farkını verebilrisem çok iyi olacak havalı amortisörün kalitesi çok ayrıdır

çift amortisör olması avantajdan ziyada dez avantaj bana kalırsa hem yok yere ağırlık yapıyor. Hemde üzerine bulunan orta amortisör kaliteli bişey değil. Bende zamanında 500s modeli ile git gel arasında kalmıştım. Sonra burdan ve decathlondaki çalışanlara danışarak 500 modeline karar verdim. Fazlasıylada memnunum kardeşim.

Geri