JamesFord
Aktif Üye
- Tepki
- 141
Öncelikle herkese merhaba, yeni bisiklet alacağım bu iki model enduro all mountain tarzını sevdiğim için dikkatimi çekiyor, 500s fiyatı açısından çok cazip, 520s ise amortisörler açısından daha kaliteli ve hidrolik disk frenlere sahip aralarında sanırsam 500 tl gibi bir fark var diye tahmin ediyorum, arkadaşlar aranızda bu iki bisikletten birini kullananlardan bilgi almak istiyorum, uzun yıllar çift amortisör kullandım, rockrider 500s (6.3) te arka amortisör kilitlenmediğini biliyorum, o yüzden rampalarda cefasını çekeceğimden haberdarım, inişte bana diğer hardtaillerden daha konforlu ve daha güvenli hissettirip, bisikletimi akışa bırakmamı sağlayacağı için bu cefaya razıyım, sormak istediğim işte tam da bu, bu bisikleti inişlerde hardtaillere göre daha rahat daha güvenli bir şekilde akışa bırakabilir miyim? Kontrolü nasıldır, ağırlığı nasıldır, amortisörleri iyi midir, rampa çıkışından da bahsedebilirsiniz, kadro kaliteleri iyi midir? Güvenilir bir bisiklet midir, kaliteli midir? Dediğim gibi turlara katılacağım dağ tepe patika gezeceğim, inişlerde bir hardtail ile iniş yapar gibi değilde, biraz daha rahat, konforlu olayım, hardtail üzerindeki arkadaşlardan biraz olsun araziden inerken daha rahat olmak istediğim için bu bisikletkeri düşünüyorum, şehir içi sürüşlerim de olacak bu arada, bursadayım, kent ormanını bursalılar bilir oraya bisikletle geçeceğim. Umarım kendimi anlatabildim hepinize şimdiden teşekkür ederim.