Scudo Sports

Rockrider 500 mü 8.1 mi?

Tepki
2
Merhaba dostlar. Almışken iyi bir model seçmek istiyorum.

Rockrider modellerine yoğunlaştım. Açıkçası ömür boyu garanti olayı bana cazip geliyor.

Rockrider 500 modelinde maşa kilidi olmaması sıkıntı gibi. Fiyatı makul. 500s modelinde öndeki amörtiserde kilit var ama onda da ortada amörtisör var. Bu asla istemediğim bir özellik.

Rockrider 8.1 modelinde ihtiyacım olan herşey var. Fiyatı 1440TL.

Ne dersiniz özellikle 8.1 modeli bu fiyatı hak eden bir bisiklet midir?

Scudo
indirime girmişken rr 8.1 alın derim

Kardeşim yarın ALLAH nasip ederse bende yarın almayı düşünüyorum .Hem indirimde :D

@MURAT DOGAN

Sıfır da alabileceğin en iyi makina diyebilirim. Ciddi bir indirime girmiş.

Bulabilirseniz RR 8.1 in 2013 model olanını alın. 2014 modelinde vites kolları x7 den x5 e düşürülmüş ve frenler Elixir 3 ten Tektro Auriga comp'a dönüştürülmüş. Bu fiyata alınabilecek en iyi bisiklet.

Bende bu haftaiçi nasipse almayı düşünüyorum hele bu indirimle kaçırılmaması gereken bir bisiklet

8.1 parasını fazlasıyla hakeden bi bisiklet fiyatı da indirimdeyken kaçırma derim o fiyata öyle bi bisiklet zor bulunur kaçırma bence.

8.1 500 ü tek geçer.
Bu arada ben fakirim indirimdeyken alın ve bol bol fotoğraf çekin :)

Herkese yorumlar için çok teşekkürler. 2 sorum daha var:

1.80 boyunda ve 85 kiloyum. Hangi boyda bir bisiklet seçmem gerekiyor?

İkinci olarak da bu bisikleti yazın veya bazı tatillerde Ford fiesta model arabamın arkasında taşımak istiyorum. Nasıl bir aparat önerirsiniz?

8.1 Kesinlikle alınabilir bir bisiklet. Daha dün decathlon daydım ve baktım durdum =) 8.3 ü görmeye gittim aslında ama herzamanki gibi yoktu onun için 8.1 e bakıyım derken birde baktım yenisi gelmiş 2014 ü . Mat siyah ve kırmızı renk kullanmışlar kadroda bide sport dizayn yazıyordu yanlış hatırlamıyorsam. 3x9(sramdı sanırım yine) aktarma organları ve tektro hidrolik disk frenler var üzerinde.BEN BEĞENDİM tabi alacak kişi sizsiniz.

bütün bu yorumlardan sonra kısmetse RR 8.1 almaya karar verdim. Ancak 1 ay kadar sonra alabileceğim. İnşallah indirim sonlanmaz bu sürede.

Geri