Scudo Sports

Rockrider 5.1 ve 5.2

Tepki
0
Bu 2 bisikletten birini almayı düşünüyorum. RR 5.1 500TL, RR 5.2 600TL. RR 5.2nin özellikleri 100TL fazla vermeye değer mi?

Rockrider 5.1; (link)
Rockrider 5.2; (link)

Scudo
bence ucuz olanı alın.
600 liralığın ön maşasını hayatımda duymadım görmedim.

Banada ucuz olan daha mantıklı göründü.

Arkadaşım sana öneri rockrider düşünme .
Gereksiz bir alışveriş yapmış olursun.

RR 5.2 süper bi model bu 2013 olanlarda ömür boyu kadro garantisi var ve üzerindeki komponentlere göre güzel bi bisiklet

Genellikle engebeli arazilerde kullanacağım için MTB daha cazip geldi. Ayrıca neden RR düşünmemeliyim?

Engebeden kastınız nedir? Tam tarif ederseniz, ona göre belki MTB'ye gerek olup olmadığına karar verebiliriz.

Toprak yollar için hardtail tur bisikletleri de iş görür. Zaten 5.2lerdeki maşa zorlu dağ koşullarında fazlasıyla yetersiz kalacak. O fiyatlardaki bisikletleri de dağda çok fazla zorlayamayacağınız için konfor açısından tur/şehir bisikleti öneririm.

Bütçeyi az daha zorlayın ve şu fırsatı kaçırmayın eğer kadro boyunu öğrenebilirseniz;

(link)

Bu fiyata bundan iyisi, Şam'da kayısı.

601TL dahi veremem, maalesef. Rockriderin servis kolayligida oldugu icin ona yonelmistim. Onerebileceginiz baska marka varsa onlarada bakabilirim

Pazarlıkla Salcano City Sport 50 bakın o zaman. Pazarlık yapıp alabilirsiniz o fiyatlara.

(link) şunu buldum, nasıl? City Sport 60 iş görür mü? 50 biraz tuzlu, pazarlığa girecek bir yerde bulamadım açıkcası.

Geri