Burak Özen
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 583
- Bisiklet
- Corratec
Selamlar.
Yeni bir maşa alacak olmamdan dolayı bu Torayı satıyorum.Kozmetik olarak durumu çok iyi, temizdir.İsterseniz detaylı resim de atabilirim. Bakımı yeni yapılmıştır.Yaylı-Yağlıdır. Yağı yeni deiştirilmiştir.Maşanın çalışmasında bi problem yoktur.Hırpalanmamıştır. Maşanın 2. sahibiyim ve ben aldığımıda da tertemizdi, araziye çok az çıkmışdı.ben hiç araziye cıkmadım.
Yaylanması gerçekten sorunsuz ve güzel.
Aşağıda sıfırının linki var.Sıfırı 170 Euro = 368 liradır.
(link)
Ben maşa için 200 lira istiyorum.Duruma göre biraz pazarlık da yapabilirim.
İstanbul için elden teslim.İstanbul dışı kargo alıcıya aittir.Ptt ödemeli gönderim ile gayet ucuz ve güvenli şekilde yollayabilirim.
msn: 13__@windowslive.com (13 ten sonra 2 tane alt çizgi vardır.)
telefon: 0555 684 37 48
Burak Özen
İyi forumlar
Yeni bir maşa alacak olmamdan dolayı bu Torayı satıyorum.Kozmetik olarak durumu çok iyi, temizdir.İsterseniz detaylı resim de atabilirim. Bakımı yeni yapılmıştır.Yaylı-Yağlıdır. Yağı yeni deiştirilmiştir.Maşanın çalışmasında bi problem yoktur.Hırpalanmamıştır. Maşanın 2. sahibiyim ve ben aldığımıda da tertemizdi, araziye çok az çıkmışdı.ben hiç araziye cıkmadım.
- U-Turn özelliği sayesinde çalışma mesafesini 85 mm ile 130 mm arası ayarlıyabiliyorsunuz.
- Gidondan poplock vardır.Gayet kullanışlı ve özellikli bir maşa.
- Fakat rebound ayar yeri sanırım yalama olmuş.Reboundu deiştiremiyorsunuz ama zaten şu an orta ve çok iyi bi ayardadır.Hatta gelip deneyerek de alabilirsiniz(ev adresi için özel mesaj atınız
).
- Hem disk hem V fren uyumludur.
- Ağırlık --2285 gr
- Şaft borusu uzunluğu 18 cm olmalı.
Yaylanması gerçekten sorunsuz ve güzel.
Aşağıda sıfırının linki var.Sıfırı 170 Euro = 368 liradır.
(link)
Ben maşa için 200 lira istiyorum.Duruma göre biraz pazarlık da yapabilirim.
İstanbul için elden teslim.İstanbul dışı kargo alıcıya aittir.Ptt ödemeli gönderim ile gayet ucuz ve güvenli şekilde yollayabilirim.
msn: 13__@windowslive.com (13 ten sonra 2 tane alt çizgi vardır.)
telefon: 0555 684 37 48
Burak Özen
İyi forumlar