muratişçimen
Üye
- Tepki
- 2
1 - Rock Shox SİD SL maşa 80 mm, Çift tarafı havalı. 17 Cm alın borusu. Sorunsuz, 4 yıldır kullanılmıyor, havası bile inmedi. Disk ve V brake uyumlu. Süper hafif. Tartım yok ama 1300 Gram civarı.
Alan kişiye Rock Shox sticker hediye. (Yurtdışından sipariş edeceğim, gelmesi 15 günü bulur, direkt evinize gelir) Bundan: (link)
2 - CANNONDALE SCALPEL den sökme CANNONDALE CODA Hidrolik Disk Takımı.
Yanında Sram XX le gelen Avid Sweep Diskler 160mm x 2 adet (Piyasa değeri en az 100 TL)
Birkaç tane Cannondale Coda disk. 4 vidalı canondallere uyumlu.
Yedek hidrolik kablosu ve birkaç yedek kablo ucu ve vidası
Bir adet fren papucu eksik, yurtdışından 2 adet sıfır sipariş ettim 15 güne gelir. (Alan kişiye gönderilecek) Bundan: (link)
3 - İki Adet SCHWALBE BİG BETTY lastik. 170 TL ye alındı, 1 defa toplam 20 KM kullanıldı. Sıfırdan hiçbir farkı yok. Üzerindeki çamur parçacıkları hariç.
Toplam yukarıda yazan ürünleri 300 TL ye satıyorum. Bukadar uygun olmasının sebebi tek tek satacak zamanım yok. Onun için tek tek satılmayacak, alan kişinin ihtiacı yoksa parça parça satabilir.
Rock Shox sticker ve Fren papuçları yurtdışından 15 güne en geç gelir, adresinize kargo ücreti dahil teslim edilir.
Lütfen cep telefonuma mesaj atarak ulaşınız: 0542 492 0656
http://l1310.hizliresim.com/1g/z/u3dwh.jpg
Alan kişiye Rock Shox sticker hediye. (Yurtdışından sipariş edeceğim, gelmesi 15 günü bulur, direkt evinize gelir) Bundan: (link)
2 - CANNONDALE SCALPEL den sökme CANNONDALE CODA Hidrolik Disk Takımı.
Yanında Sram XX le gelen Avid Sweep Diskler 160mm x 2 adet (Piyasa değeri en az 100 TL)
Birkaç tane Cannondale Coda disk. 4 vidalı canondallere uyumlu.
Yedek hidrolik kablosu ve birkaç yedek kablo ucu ve vidası
Bir adet fren papucu eksik, yurtdışından 2 adet sıfır sipariş ettim 15 güne gelir. (Alan kişiye gönderilecek) Bundan: (link)
3 - İki Adet SCHWALBE BİG BETTY lastik. 170 TL ye alındı, 1 defa toplam 20 KM kullanıldı. Sıfırdan hiçbir farkı yok. Üzerindeki çamur parçacıkları hariç.
Toplam yukarıda yazan ürünleri 300 TL ye satıyorum. Bukadar uygun olmasının sebebi tek tek satacak zamanım yok. Onun için tek tek satılmayacak, alan kişinin ihtiacı yoksa parça parça satabilir.
Rock Shox sticker ve Fren papuçları yurtdışından 15 güne en geç gelir, adresinize kargo ücreti dahil teslim edilir.
Lütfen cep telefonuma mesaj atarak ulaşınız: 0542 492 0656
http://l1310.hizliresim.com/1g/z/u3dwh.jpg