Scudo Sports

Rock Shox recon silver tk Coil hk. yardım

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
316
merhabalar
rock shox recon silver tk coil maşa'm hakkında bir şey soracağım

alta ki resim de maşanın şemasın da hem hava lı hemde yaylı parçalarını vermiş
yaylı maşamı havalı ya çevirebilir miyim ?

yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim

safya 26-27-28 detaylı incemek isteyenler için

(link)

65222 dosyayı görüntüle
65224 dosyayı görüntüle

malzemeler
havalı yay
(link)

kendi yayı
(link)

contaları
(link)

ustalar tatilde galiba :D

Scudo
Aynı maşayı kullanıyorum takipteyim

Memnunum. Bi sıkıntım yok ama ileride havalı maşa düşünmüyor değilim. O bakımdan bu şekilde bir modifikasyon işe yarayabilir.

@maboc Evet çevirebilirsin ancak değmez harcanan paraya ve emeğe. Onun yerine maşayı satıp üzerine o miktardan biraz fazla ekleyerek yeni bir maşa alınabilir.

XC32 - Recon gibi bazı solo air modellerde bildiğim kadarı ile yapılabiliyor maşanın sol bacağındaki ön yükleme vidası - yay - ve alt kısmı çıkararak yerine hava kartuşu takılıyor.

( (link) ) Maşanızın çalışma aralığına göre linkteki parçadan sipariş vermeniz yeterli olacaktır.Bunun yanında ihtiyacınız 3 ve 5 numara alyan anahtar,24 numara lokma ve 15W süsansiyon yağı.

Eğer evde ekipmanınız varsa kendiniz yapabilecekseniz 200-250 TL gibi bir rakama mal olacak eğer maşanıza bu zamana kadar temiz baktıysanız çalışmasından memnunsanız denenebilir.Ortalama yeni bir recon 750 TL den pahalı.Karar sizin.

@Uğur Sabuncu hocam bisikletimi 2 el aldım maşa bakım gördü mü görmedi mi bilmiyorum ondan böyle bir araştırmaya koyuldum tecrübem sıfır daha önce hiç yapmadım bakım işine bulaşırsam işin içinden çıkabilir miyim oda var :D bir tek parçayla havalı maşam oluyor :D yukarıda link verdim contaları felan var onları da almam lazım neyle karşılaşacağımı bilmiyorum

Yaptıklarınızın yazısını veya videosunu paylaşabilir misiniz?

Kilitleme diğer bacakta değil mi? Neden kilitlenmiyor?

@Lombardini inş bir daha kine video resim felan çekerim ne ettiğimizi hatırlamıyorum acemiliğime geldi :D bir daha sökecek de zamanım yok neden kilitlenmiyor maşa mekanizmada bir sıkıntı var

Geri