Road_Runner
Road Runner
- Tepki
- 24.945
- Bisiklet
- Cervélo
Okuyunca etkilenmemenin elde olmadığı güzel bir haber buldum! 
Efsane oyuncu Robin Willams'ın 100
bisikleti aşkın, gizli bisiklet koleksiyonu hayır için açık artırmaya çıkıyormuş.

2003 Tour de France, Robin Willams Jim Ochowicz ile birlikte
Açık artırmaya çıkacak 87 adet bisikletin içinde Pinarello, Look, Specialized, Casati, Trek, Orbea, Zipp, LeMond, Cervelo, De Rosa, Litespeed, Giant, Colnago, Merlin, Bianchi, Kestrel, Cooper, Calfee, Taylor, BMC, Cervelo, Fondriest, Pegoretti, Cannondale, Independent Fabrication, Masi, Merckx, Lynskey, Serotta, Delta 7 and Ritchie gibi markaların yol bisikletleri bulunuyor...
Ayrıca pek çok nadir, özel üretim bisiklet, sınırlı üretim bisiklet bulunuyormuş. Dağ bisikleti, tur bisikleti ve kontra bisikletler de cabası

Trek Madone Discovery Channel

Zipp 2001

Fuji pist bisikleti

Velotron antrenman bisikleti

Dario Pegoretti Love #3

Colnago Master Pista
Team Sky Pinarello Dogma 60.1
CSC Cervelo P3C
Müzayededeki en ucuz bisiklet 650$'ık başlangıç teklifiyle Fuji Pist bisikleti, en pahalı bisiklet ise 10.000$'lık başlangıç teklifiyle Trek Madone Discovery Channel olacakmış
Link:
(link)
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Koleksiyonun tamamına linkten ulaşabilir, hatta teklif bile verebilirsiniz:
(link)

50'den fazla görsel yükleyemediğim için geri kalanları yoruma ekliyorum aşağıda
Efsane oyuncu Robin Willams'ın 100

2003 Tour de France, Robin Willams Jim Ochowicz ile birlikte
Açık artırmaya çıkacak 87 adet bisikletin içinde Pinarello, Look, Specialized, Casati, Trek, Orbea, Zipp, LeMond, Cervelo, De Rosa, Litespeed, Giant, Colnago, Merlin, Bianchi, Kestrel, Cooper, Calfee, Taylor, BMC, Cervelo, Fondriest, Pegoretti, Cannondale, Independent Fabrication, Masi, Merckx, Lynskey, Serotta, Delta 7 and Ritchie gibi markaların yol bisikletleri bulunuyor...
Ayrıca pek çok nadir, özel üretim bisiklet, sınırlı üretim bisiklet bulunuyormuş. Dağ bisikleti, tur bisikleti ve kontra bisikletler de cabası

Trek Madone Discovery Channel

Zipp 2001

Fuji pist bisikleti

Velotron antrenman bisikleti

Dario Pegoretti Love #3

Colnago Master Pista
Team Sky Pinarello Dogma 60.1
CSC Cervelo P3C
Müzayededeki en ucuz bisiklet 650$'ık başlangıç teklifiyle Fuji Pist bisikleti, en pahalı bisiklet ise 10.000$'lık başlangıç teklifiyle Trek Madone Discovery Channel olacakmış
Link:
(link)
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Koleksiyonun tamamına linkten ulaşabilir, hatta teklif bile verebilirsiniz:
(link)

50'den fazla görsel yükleyemediğim için geri kalanları yoruma ekliyorum aşağıda