Scudo Sports

rize'den pazar'a (rize-atina)

@gokhancan

teşekkür ederim..kesinlikle öneriyorum ben de istanbul-artvin turunu..insanın pedalladıkça pedallayası geliyor buralarda:)
hoşçakal

Scudo
Ayaklarınız derman görmesin güzel bir gezi olmuş inşallah devamı daha güzel olur...

• Beğen
Tepkiler: oyaa
Çok güzel bir gezi yapmışsınız. Gerçektende çok güzel manzaralar var. Tam bisiklet sürmelik yerler :)

• Beğen
Tepkiler: oyaa
@Mahir Efe

gel beraber olsun pek muhterem Efe arkadaşım ;)

2 yıl önce Kaçkar tırmanışı kapsamında Rize-Ardeşen-Çamlıhemşin-Ayder ve Yukarı Kavrun güzergahından dağın eteğine yolculuğum sırasında kışın fotoğraflardaki yoldan geçmiştim. Sürekli yağan yağmurlar insanın içini karartsa da mükemmel doğası ve yeşili ile Rize'nin, Türkiye'nin tüm illerinden ayrılan bambaşka bir diyar olduğunu düşünüyorum. Fotoğraflara bakarken birden o günleri hatırladım ve kısa bir geri dönüş yaşadım zihnimde. Fotoğraflar ve anlatımlarınız için teşekkür ederim.

slm
karadenize 2 defa gittim
hala bıkmadım
seni kutluyorum özellikle tek başına bıkmandan dolayı

Oralardaki güzellikler gezmekle bitecek gibi değil:) Paylaştığın için teşekkürler...

bende Ardeşen'liyim daha 10 gün önce ordaydım.güzel gezi olmuş ayaklarınıza sağlık.birdahakine ardeşene kadar giderseniz Hamidiye plajını ve o sahil boyunu gezmeyi ihmal etmeyin

Geri