Scudo Sports

Rize

merhaba
rizeli değilsem de rizede yaşıyorum ve 5 saat önce gıcır bisikletimi almış bulunmaktayım:) rizede bisiklet sürmek çok keyifli olacağa benziyor..ancak nerden başlayacağımı bilemiyorum.önerisi olan var mı??

Scudo
DeĞerlİ HemŞerİlerİm,
ArdeŞen'de Bİsİklet Ve DoĞa Sporlari İle İlgİlİ Bİr Klup Kurma AŞamasindayiz.destek Ve Önerİlerİnİzİ Beklİyorum.
HoŞcakalin!

@fırtınavadisi

hemşeriniz olmasam da rizede yaşıyorum ve böyle bir klüp karşısında kayıtsız kalamam.hangi aşamadasınız?kaç kişisiniz?hangi konularda destek istiyorsunuz?bizi biraz daha bilgilendirirseniz yardım isteklerimiz gerçekçi olur.

hadi ya bu kadar mıyız rizede?? voltran oluştursak ya?

merhaba osman şinal.ben oya.ben yeni aldım bisikletimi.nerden başlasam bilemiyorum.tabi bir de çekiniyorum trafik tacizlerinden..malum ülkemizde sadece kadın olmak başlı başına bir travma sebebi olduğu için..
nerde güvenli sürebilirim sizce?yoksa çok mu paranoyakça yaklaşıyorum olaya?biri sesime ses versin yahu..yazıp duruyorum rize forumlarına ancak cevap alamıyorum!!

@roadrunner5353

merhaba.ben de rize merkezdeyim.

merhaba arkadaşlar.cumartesi bisiklet sürsek ya??biyerlere gidelim.durmayalım.
kestane kebap-acele cevap bekliyorum.

şenlikler 8-9 ve 10 ağustos günleri olacak ancak benim bisikletim arızalandı.ancak yinede orada bulaşabiliriz. telefonum 0535 362 30 87 ismim şahin ararsan bu işi konuşuruz
iyi günler..

@oyaa

bende cook ısterım bırılerıyle pedallamak ama ben carsamba cuma cumartesi ve pazar gunlerı musaıt değilim yanı pazartesi salı ve persembe gunlerı musaıtım sana uygunsa ve bı kac kısı daha bulabılırsek ıyı olur ayrıce ben bu ısın acemısıyım ona gore....

birader telefon verdim ama galiba vazgeçtin aramadın.gelip gelmiyeceğin konusunda cevap bekliyorum

merhaba arkadaşlar.9 ağustos pazar günü ben de ovitte olacağım..ancak bisiklette yeni olduğumdan o yolu çıkmaya cesaretim yok-gücüm yok zira..bir araçla ovite,şenliklerin olduğu alana çıkacağım.asıl amacım iniş olacak anladığınız üzere.ovitte sizleri tanımak isterim.9 ağustosta ordasınız de mi?

@oyaa

olmadı ama cumartesi bı ıhtımal bı kaç kişi daha bulsak daha keyıflı olur dıye dusunuyorum cumartesı olursa sana nasıl haber verebılırım bılgısayarın basına fazla oturamıyorum
ben nomu yazayım (0542 512 00 91) diğer arkadaşlarla da ırtıbata gecıp bı yerlere gıdersek ıyı olur benım aklımda andon ılıcaları var diğer arkadaşları da beraber pedallamaya beklıyorum...

@roadrunner5353

andon mu?iyi fikir..ha tabi yağmur fırsat verirse:D cumartesi bana uyuyor.benim numaram da 0546 6283992.burdan ulaşabilirsin bana.

• Beğen
Tepkiler: roadrunner5353
@oyaa
baska kımse yokmu bu kadarmıyız katılmayı dusunen arkadaslar nolarını yazarsa ırtıbat kurmamız daha kolay olur...

@oyaa

Selam ,maalesef çok istediğim halde gereken organizasyonu yapamadığımdan bu tırmanışı ertelemek zorunda kaldım ve sıkıntısı beni halen rahatsız etmekte.Özellikle karbon yol bisikletimin İzmirden güvenli taşınması konusu ve ulaşım konularında sıkıntı oldu.
Ancak mutlaka bu tırmanışı yapacağım,sadece zamanlama açısından şenlik dönemi daha uygun olabilir gibi gelmişti fakat başka uygun bir zaman da olabilir sanırım.İlk yazan büyükbulut arkadaşı aramıştım,diğer ilgilenen arkadaşı da not ettim, en uygun zamanı netleştirdiğimde iletişime geçeceğim.Teşekkür ederim ilginize,iyi günler...

hoş zaten kimseden ses çıkmaz, biliyorum da..ben yine de bildireyim..arkadaşlar dedemin ağır hasta oluşu sebebiylen 2 haftalığına memleketim samsuna gidiyorum.ses vermeyişimin sebebi budur.rizeli bisikletçilere duyrulur!!

• Beğen
Tepkiler: paravol
Geri