Scudo Sports

Rize

Hay maşallah. Gelmiş bide kaleye çıkmış.
Eee yalnız kaldın mı?

• Beğen
Tepkiler: JusTiMe
Scudo
bulunduğum zaman boyunca yalnız başımaydım kimse gelmedi bisiklet süren 3 kişi gördüm o kadar başka da süren yoktu

Sen akşam ne yedin yada sabah ne içtin 180 Km yol yaptın bi günde

habersiz gelirsen öyle olur galiba :(

@ismailht61 çıkmadan önce kahve içtim yemek yemedim

o resimin olduğu yerde kahvaltı yaptım kendi aldığım bazı şeylerle evden tabi :D

Rize meydan parkı ora.

• Beğen
@ismailht61 İsmail abi 19 temmuz ya da 20 temmuzda görüşmek üzere :D Herhalde o gün buluşabiliriz yarış var ne de olsa :D

Vicdansız fatih silmekle kalmadın engelledin demek beni alacağın olsun....

İnşallah buralardaysam :) İzne çıkacağım. Bakalım nasip.

• Beğen
Merhaba arkadaslar. Findikli'dan yeni katiliyorum araniza. Uzun zamandir amator, gunluk kullaniciyim. Bu tarafa yolu duseni mutlaka beklerim.

• Beğen
@iri Çarşamba görüşmek üzere

@JusTiMe
Çarşamba büyük ihtimal bende rizede olacağım :D

• Beğen
@Murat Cömez Abi buralarda olduğunu ilk kez duyuyorum :D Umarım yüzünü de görürüm böylelikle :D

@JusTiMe
Şuan sinop durağındayim pazartesi sabah Giresuna gidiyorum ve oradan yaylalara çıkıp Rize Artvin gezip geri Giresuna döneceğim

• Beğen
@JusTiMe
Nezaman bu yarış oraya da uğrarım.

• Beğen
@Murat Cömez Gidebileceğim ilk yer burası olduğu için ve ilk yarışım olacağı için :D

Abi başta dediğim gibi çarşamba kayıtlar falan var perşembe cuma günü yarışlar :)

• Beğen
Tepkiler: Murat Cömez
@JusTiMe Trabzon'dan sonra bir o kadar daha gelmek gerekiyor Fındıklı için :) Çok bir bağımız yok Rize ile, daha ziyade Artvin diyelim. Beklerim.

• Beğen
@Murat Cömez
Bisikletle mi?

@ismailht61
Malesef değil

Arkadaşlar rizeden bir bisiklet alacağım da aracı olabilecek var mj bisiklete bakacak ve saticiyla beraber kargolayacak

Geri