Scudo Sports

Riva... 2 Nisan 2006, Pazar...

:)Ozcan Abi inan ki ben de gercekten cok istiyorum araniza katilmayi fakat biraz da bilerek aceleye getirmiyorum. Cunku bisikleti sinav sonrasi alirsam biraz da sinav hediyesi tadinda olur ve su anda sahip olacagimdan cokcok daha iyi bir bisiklet sahibi olabilirim:)Yine de belli olmaz fakat saniyorum ki bir sure daha sizleri ancak buradan takip edebilicem:( Planlarimdan birisi de bisikletimi aldikan sonra ozellikle de senin katilminla duzenlemek istedigim oss sonrasi rahatlama&rehabilitasyon gezisi:):) Eve gelirim konu da acarim hemen fotograflarimizi da koyarim oh degmeyin keyfime:)

Saygilar:)
Tugberk

Scudo
Süleyman ve Kemal abiler çok güzel olmuş zahmetleriniz için teşekkürler.. Aklıma gelmişken Bülent abinin yeni bisikleti hayırlı uğurlu olsun.. Güzel günlerde kullan yeni bisikletini Bülent (ABY) abi..

Hadi bakalım Tugberk bu lafını unutma ve bisikletini alıncaya kadar sporunu da ihmal etme, tempolu gidiyor bu ekip ona göre.. :)

çok güzel bir gezi olmuş, bende aynı gün riva yaptım ama benim rotam farklıydı. üsküdar-ömerli-riva-beykoz-üsküdar toplam 125km.

riva dönüşünde bir köpek inat etti nerdeyse 150-200m kovaladı :D tabii sprintimizle kaçmayı başardık :D

karşılaşmamış olmamız kötü :(

Karşılaşmamış olmamız kötü gerçekten. Bisikletinin markası Sprint sanırım.. İki sene önce az kalsın ben de Unkapanı-Haşim iş hanından bu markanın 28" trek modelini alıyordum.. Bisikletinin resmi varsa merak ettim şimdi.. Hatta ithalatçı/üretci firmayı bile bulmuştuk arkadaşla.. Güneşli'de firmanın yerlerini ziyaret etmiştik.. Bir dahaki sefere karşılaşmak ümidiyle.. 125km :rolleyes: iyi gitmişsin..

Kudret ağabi uzun turlarda kask takıyo bu durum çok hoşuma gidiyo. Şimdide kendine Discovery forma yapmış gerçekten o artık bir efsane olmuş bence.
Adam astronot gibi gibiyo turlara ...

bisiklet alu no-name kadrolu alivio donanımlı. data kablosunu bulur bulmaz yükleyeceğim bi resim :) sprint derken "fiil" anlamında kullanmıştım :D

Gerçekten çok süoer bi gezi olmuş. Fotoğraflar harika. Eleyen herkese teşekkürler. Sevgiler...

Geri