Scudo Sports

Ritchey CrMo

Aytaç Biber

Forum Bağımlısı
Tepki
2.062
Scudo
Çok güzel bir bisiklet toplamışsınız...Emektar gerçekten bir Cromoly için çok çok iyi ve hafif bir şekilde toplanmış...Güle güle kullanın

• Beğen
Tepkiler: Aytaç Biber
@Throne

Tahminim 1995 ila 1997 arası olmalı. Ben bu kadroyu 1997 de almıştım.

@Aytaç Biber

vallahi bence kadroyu çok iyi korumuşsun bende duracak çoktan her yeri çatlamış , çizilmiş olurdu

• Beğen
@Throne

Çizikler bu yaşta bir kadroda normal olarak var, boyasıda hala orjinal boyası ama kaliteli bir CrMo kadroyu çatlatmak öyle kolay değil:) CrMo kadrolar günümüz için biraz ağır kalıyorlar tabi ki ama hala ilk günki kondisyonunda diyebiliriz. Söz konusu kadronun ömrü ise CrMo kadroların ömürleri normal bir insan ömrü ile rahatlıkla yarışabilir:)

• Beğen
Tepkiler: Atahan Akıllı
Çok güzel olmuş Aytaç, Sontour un ağırlığına rağmen gayet hafif bir bisiklet, chromoly kadro için de 1700 gr yabana atılır gibi değil ;)

• Beğen
@G-trek

internette gezinirken denk gelmişti.Bu bisiklet komple satılık.Tabi yalan bilgi vermek istemem yine de bisikletin sahibinden bi söz beklemek gerek.

Çok güzel bisiklet. Buna benzer bir Cro-mo da bende var, Scott marka üzerinde Ritchey ve XT komponentlerle. Ben olsam kesinlikle satmazdım.

• Beğen
@ondert

Evet, artık neredeyse hiç MTB kullanmıyorum, 2008 yılında toplam sadece yaklaşık 400-500km kadar MTB kullanmışımdır, o sebeple bu bisikleti satmak gibi bir niyetim var aslında.

@G-trek
bende matrix 675 co ro mo var rengi boyutları bunun aynı merakın varsa yardımcı olurum yeni aldığım gıant atx kadro ile aynı ağırlıkta..

@Aytaç Biber

Valla Cro-mo kadrolar cidden ölçümsüz yeterki biyerinden yara alıp çürümesin...

Günümüzde 1.4 -1.5 kg ağırlıklarda çelik kadrolar bulunuyor tabiki fiyatları Al kadrolara göre yüksek ama metal yorgunluğundan çok az etkilenmeleri ve sürüş konforları o parayı hak ettiriyor cidden...

@G-trek

Şuan Kızıltoprak Kaçkarda 4 tane Ritchey Cro-mo kadro var hepside sıfır hiç toplanmamış bile ve fiyatlarıda uygun bence düşünenler bir arasın sorsun sanırım 4 farklı boyda idiler... Ve hepsi oversize yani günümüz maşalarıyla ve 80mm lik amortisörler ile uyumlu... Yoksa bir tanesini ben alacam o olacak sonunda yani :D

• Beğen
Tepkiler: Barış Kılınç
@Hasan Çağrı

Selam,

bu kadrolara ait internette biyerlerde bildiğin resim/bilgi gibi şeyler var mı ? Bir arkadaşım bu tarz bişeyler almayı düşünüyor da.

tşkrler.

Valla bilmiyorum ama Kaçkarı arayıp isteyebilirsin...

Geri