ilkerturker Forum Bağımlısı Kayıt 27 Temmuz 2008 Mesaj 830 Tepki 195 Şehir Fatsa/Ordu Bisiklet Merida 25 Ağustos 2014 #1 Mtb için Riser dediğimiz açılı gidonlardan arıyorum. Flat gidon ile ya da başka bisiklet parçaları ile de takas yapılabilir.
Mtb için Riser dediğimiz açılı gidonlardan arıyorum. Flat gidon ile ya da başka bisiklet parçaları ile de takas yapılabilir.
yasin çalış Forum Demirbaşı Kayıt 13 Haziran 2013 Mesaj 468 Tepki 42 Şehir bursa Bisiklet Giant 26 Ağustos 2014 #2 merhaba elinizdeki flat gidon marka model ve uzunluk nedir? Elimde riser gidon mevcut gidonunuz uyarsaa takas yapabiliriz
merhaba elinizdeki flat gidon marka model ve uzunluk nedir? Elimde riser gidon mevcut gidonunuz uyarsaa takas yapabiliriz
ilkerturker Forum Bağımlısı Kayıt 27 Temmuz 2008 Mesaj 830 Tepki 195 Şehir Fatsa/Ordu Bisiklet Merida 27 Ağustos 2014 #3 Ritchey Pro flat gidon.Uzunlugu 58 cm diye hatırlıyorum ama bugün ölçebilirim tekrar.Sizdeki gidonun marka modeli nedir acaba?
Ritchey Pro flat gidon.Uzunlugu 58 cm diye hatırlıyorum ama bugün ölçebilirim tekrar.Sizdeki gidonun marka modeli nedir acaba?