Scudo Sports

Rio'da paralimpik sporcu hayatını kaybetti

sallehpaul

İkitekerbirkitap
Tepki
221
İsim
Salih AYDIN
Başlangıç
2014—15
Bisiklet
Canyon
Bisiklet türü
Cyclocross
Rio Paralimpik oyunlarında İranlı bisikletçi Bahman Golbarnezhad, yarış sırasında geçirdiği kaza sebebiyle hayatını kaybetti.

2016 Rio Paralimpik Oyunları'ndan üzücü bir haber geldi... Yol bisikleti dalında mücadele eden İranlı Bahman Golbarnezhad, yarış sırasında geçirdiği kazanın ardından hayatını kaybetti. Yarışta kaza geçiren paralimpik sporcuya hemen müdahale edildiği ancak Golbarnezhad'ın tedavi için götürüldüğü hastanede hayatını kaybettiği öğrenildi.

Reuters'ın haberine göre; İran Paralimpik Komitesi, 48 yaşındaki sporcunun ölümünden büyük üzüntü duyduklarını belirterek olayı doğruladı.

Kaynak:habertürk

E6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: mfmayliba
Scudo
Öyle sert çarpmış ki kafasını kask bile kurtaramamış. Çok üzücü. Tüm bisikletçilerin ve İran halkının başı sağ olsun :(

Çok üzücü gerçekten, seni hayata bağlayan en büyük tutkuyu yaşarken, en sevdiğin işi yaparken hayatını kaybetmek, acı verici :(

kötü kaza olmuş Allah rahmet eylesin

Videoda görünen kaza ile alakası yok durumun.
(link)
Dağlık etapta düştüğü ve kalp krizi geçirdiği yazıyor. İzlenme çalmak için videonun başlığı ayarlanmış.

videoya verilen seslendirme yanlış olabilir ama video kazanın videosuydu. dediklerinizi dikkate alarak videoyu kaldırdım teşekkürler. @dramorey

Üzücü, Allah rahmet eylesin.

Ayni gun yapilan Bayanlar cycling road son turunda bizim baldiz birinci oldu ve altin madalya kazandi. her ne kadar madalya ulkemize gelmesede ailecek mutlu olduk ve gurur duyduk neticede boru degil. bilmeyenler icin ismi tekrar yazayim Aleksandra Teclaw

• Beğen
Tepkiler: sallehpaul
@kity92 Son 4 düzlüge (link)irken gül batur birinci şah batur sondan geliyor gül batur birinci şah batur geliyor. Gül batur birinci geliyoo 10. yıl gazi koşusunu süyleyman atlıyla gül batur alıyo gül batur alıyo

Bahman kalp krizi sonucunda rahmetli olmuştur.
Tüm spor camiasının başı sağ olsun..
image.jpg

@dramorey Ben de bu videoyu izledim ama Avustralyali ve Ukraynali yariscilarin kazasindan bahsediyor. Alakasi yok bu haberle..Konu dışı: resmen köşede sıkıştırıyor diğer yarışçıyı.

• Beğen
Tepkiler: dramorey
Spor sağlık için yapılan birşey özellikle kalp krizinden ölen sporcuları duyunca çok şaşırıyorum allah rahmet eylesin ne zaman bir sporcu ölüm haberi alıyorum çok üzülüyorum

@smclk89 işin en kötü yanı ise yarışmayı izleyememek paralymic resmi sitesinden takip ediyoduk sen düşün. adamlar böylesine dev bir organizasyonda çoğu önemli oyunları göstermediler bile gerçi ilk bisiklet yarışını youtube canlı yayınında 95 kişi izliyoduk. dünya olimpiyatlara pek ilgili değil.

Geri