Scudo Sports

Rio 2016

ahmet çok kötü düştü :(

Scudo
ahmet diskalifiye olmuş onurda başta düşmüş ama pedallıyor suanlık

Arkadaşlar nerden izleyebilirim bisiklet yarışlarını arıyorum arıyorum yok ortalıkta :(

Kaza oldu , nibali...thomas ... herkes yerde. Froome nerelerde bilen var mı ? Yeni açtım yayını.

GREG VAN AVERMEATTTTT

Süper yakaladı,haketti ve aldı. Altın sezonunda GVA

• Beğen
Tepkiler: bahadir3455
Fotoğraflarını gördüm, kötü yaralanmış Ahmet Örken

:(

http://uploads.tapatalk-cdn.com/20160806/9c83231ce938a5527f1bce5d372a9202.jpg

@Javerno kötü düşmüş harbiden bu talihsizliklerde ahmetin yakasını bırakmıyo bi

Yabancı kanallar var . Onlara bakabilirsiniz.

Bayanlar bisiklet yarışı izlemek isteyenler için. (link)

Kopuşlarda, Specialized Torch Edition ve Canyon Rio renkleri baş döndürücü izlemesi çok zevkli.

• Beğen
Tepkiler: Sanduruhan
@Kerem Groims
Link çalışmıyor.

Ahmet örken'in kazasınıda göremedik. Yazık olmuş. Kötü düşmüş. Canlısından vazgeçtik, geçmişe dönük videoda yok. Bulamadım

@soneryen 2 kanal var şuan izliyorum ben. Sanırım Türkiye'den bağlantı olmayabilir. Tekrar link atarım.
upload_2016-8-7_21-22-0.png

@Kerem Groims
Resim gelmiş, bende sevindim video diye

@soneryen Öndeki 4lü koptu. 2 Hollandalı, 1 italyan 1 amerikalı son 20km'ye girdi.

Mükemmel yarış. Hollandalı kaza yaptı son 10kmde. Ama çok kötü, hareket etmiyor. Kaldırım taşlarına çarptı. Amerikalı altın aldı.

nihayet bir link bulabildim: (link)

zenmate ya da başka bir vpn uygulaması açık olursa seyredilebiliyor.

@cahitakin Yayıncı kuruluş çok amatör. Hollandalının kafası kaldırıma çarptı. Bir görüntü yok.

BBC'deki spikerler çok heyecanlı anlatıyor. son 1km 10saniye fark var.
Mükemmel bir yarış, mükemmel bir sprint izledik. Lider arkası grubun farklı ülkelerde olmasına rağmen birbirine yardım etmelerini de izlemek şahaneydi.

bbc'den nasıl izleyebilirz arkadaşlar? dünkü yayını kaçırdım. bugun zaman karşı yarışlar yapılacak. rica ediyorum zahmetsiz bir yol gösterin ya da anlatın teşekkürler

Geri