Scudo Sports

Ride To Live (Criminal Team)

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
0
Fazla söze gerek yok, takımımızın tanıtım videosu gibi bişey hazırladık :D İyi seyirler.

Sürücüler: Atilla Yılmaz, Barış Çelik, Gürkan Karataş

(link)

Daha hızlı izlenmesi için vimeoya yükledim videoyu. Anca izlenebilir duruma gelmiş.

(link)

Scudo
Şarkı videoya çok iyi gitmiş Gürkan,ayrıca street sürüşünü beğendim,daha önce görmemiştim:D

cok guzel video olmus iki mesajini birlestirdim gurkancim :)

yakında bi tane daha çekelim madem :D bende kendimi biraz daha geliştireyim, bu video çok aceleye geldi :) yoksa sadece barspin yapmıyorum :D

Bu videoda ben yokum ama orada adım yazıyo ne ayak :D yapın bensiz videoları yapın beklemeyin hiç vay beee. :D

@EmirhanKarasu

10 kişilik takımdan videoda 3 kişi var :D size çekin video yapıcam diyorum siz takmıyorsunuz :D zaten bu videodakiler eski görüntüler, ay sonuna doğru bi tane daha gelicek video ona yetiştirin koyalım :D

@gurkankas

Yetiştremesek yinede koymıycan yani :D ne acelen var ya biraz sabir abi ya :D

@EmirhanKarasu

tahmini zaman bu :D zaten 2.30un üzerinde olmazsa videonun süresi beklicez mecburen :D

@gurkankas

Güzel video olmuş Gürkancım, hepinizin eline sağlık... Bence 2.30 değilde 10 dakikanın üzerine çıkmalısınız. Yani illede hep haldır huldur bisiklet çekmenize gerekte yok zaten sırf bisiklet olursa çok keyif vermez. Arada yine bisikletle ilgili ama sürüş olmayan görüntülerede yer verin. Hadi yenisinde görüşmek üzere

@Doruk Atay

aynen, aklımdaki şey bu fakat bunu yaza kadar yapamayız gibi geliyor, yazın istanbulda toplanırsak böyle bişey düşünüyorum, hatta freeride tr'de katılır bize değil mi ? :)

kici kirik bi skate park var burda kamera bulursam ameliyattan once biseyler cekerim. olmadi gecenlerde buldugum dj parkinda cekerim biseyler.

@ujur

kralı oynayalım artık :D brandonla çekersiniz bişeyler ya :) bu arada bacağın ameliyetlık olacak kadar ciddi mi ?

Benim kameram olsa baya uzun video olurduda kameram yok yüksek megapikselli telefonlarla çekiyok :D

@gurkankas

dizdeki kaslardan birini parcalamisim. ameliyat olmasi sart bacagimda biseylerin ters gittiginin farkindasin cunku, tedirgin tedirgin bisiklet suruyorum. onun icin belli bir sure ortaliklarda olamiycam.

@ujur

Gerçekten çok geçmiş olsun bu kadar ciddi olması üzücü.

@ujur

geçmiş olsun, durum baya ciddi anlaşılan, ama benim bildiğim uğur çabuk toparlar kendini :)

Geri