Scudo Sports

Retro Ön Farlar ve Dinamo Tavsiyesi

Tepki
1.222
Başlangıç
1981—82
Bisiklet
Scott
Bisiklet türü
Şehir - Tur
Eski şeyleri oldum olası sevmişimdir eski bence bir saflık temizliktir ambalajsız süslü püslü olmayan sade yalın ama bir o kadar çekici ve güzeldir .Oğlanın bisiklete far bakıyordum elimde zaten cateye ön far ve arka stop vardı bir de kendi bisikletime alayım dedim internette gezerken basta marka dinamolu modeli gördüm çok hoşuma gitti aldım bir de lıcht marka Alman malı gene dinamolu modeli gördüm onu da aldım dinamo almayı düşünmüyorum süs olarak takacağım farları lakin dinamo harici kullanım fikri olan varsa görüşlerini dinlerim ikisi de 6v 2.4 w ek bir batarya mı olur farklı bir güç kaynağımı olur artık fikirlerinize açığım şimdi den teşekkür ederim.Fotoğraflara geçelim...tt.jpegIMG_3151.jpg10695793410098.jpgyyyy.png

Son düzenleme:
Scudo
Merhaba. Bisiklete ön far ararken şöyle bir şeylere denk gelmiştim. Pille çalışıyor.

(link)

Tabi Amazon Amerika’dan sipariş olursa astarı yüzünden pahalıya gelir ama fikir vermesi açısından fikri paylaşayım istedim :harika:

Bunlarin onunde bir de tel olurdu... Yok muymus

Sayın @Robinson Crusoe amazonu ebayı hep taradım fiyatlar bizim lira ya çevirdiğimiz de bir de kargo gümrük uçuyor fotoğraflarını paylaştıklarımı aldım ben şimdi onları nasıl dinamo olmadan çalıştırırım peşindeyim teşekkür ederim.
@yavz0r Maalesef olan bu :)

• Beğen
Tepkiler: Robinson Crusoe
@ERTUNGA Hocam iade edebiliyorsanız iade edin isterseniz. Tamamen aynı tasarımın pille çalışanları var. Doğa Bisiklet'in sitesini açtım ilk orada buldum. Diğer bisikletçilere bakmadım.

Sayın @portakallimon doğabisiklet sitesini de taramıştım genel de prc yani Çin yapımı orijinal değiller dediğim gibi aldıklarımı aktif kullanmasam da olur bisikletlerime retro bir hava vermesi için aldım zaten pahalı değiller biri 25 tl diğeri 35 tl teşekkür ederim.

• Beğen
Tepkiler: portakallimon
@ERTUNGA O zaman 4 adet AA ile 6 Volt verip, pilliye de çevirebilirsiniz. Ya da başka seçeceğiniz bir yol ile aynı gerilimi verip kullanabilirsiniz.

Scottcu kardes Licht am Rad markasi olmuyor Licht demek isik demek ve Licht für's Rad bisiklet icin isik demek. Saka bir yana sen beni aksama ariyorsun ve googleden istedigin farlari arastirip bana söylüyorsun bende sana gönderiyorum okisch. ;)

Zaten böyle bir sey icin beni aramadigina kizdim.

@Murat Cömez Gardaşım sana ne diyeyim senin adın Murat ama ondan da önce adam gibi adamsın biz Angaralıların değişiyle gardaşımsın sağ ol var ol ...Gardaşım kusura bakma her ihtiyacım da yanımdasın ve elinden geldiğince yardımcı oluyorsun hatta beni mahçup edip kargoluyorsun bu bir iki ufak tefek ihtiyaçtı seni meşgul etmeyeyim dedim tekrar teşekkür ederim.Akşam görev de olmazsam ararım seni gardaşım.....

• Beğen
Tepkiler: Murat Cömez
Ben restore ettiğim klasik bisikletim için bunu aldım.Pille çalışıyor.
(link)

Beldesan Flamingo'yu Restore Edelim
Çok güzel bir restorasyon olmuş Sayın Mudo77 sizi gönülden tebrik ediyorum yoğun çaba ve emek harcamışsınız belli ama sonuçta çok iyi olmuş dediğiniz farı inceliyorum teşekkür ederim zaten iki tane aldım

• Beğen
Tepkiler: mudo77
Şimdi ön göbek dinamoları araştırıyorum tavsiyeleri dinlerim büyük bir beklentim yok .Yukarda ki başlığım da belirttiğim gibi lastiğe sürterek güç elde eden dinamolardan istemiyorum Scott bisikletimin ön freni hidrolik arka freni v fren ön janta mı yoksa arka janta mı göbek dinamo daha iyi olur .Ekran Alıntısı.PNG

Şimdi ön göbek dinamoları araştırıyorum tavsiyeleri dinlerim büyük bir beklentim yok .Yukarda ki başlığım da belirttiğim gibi lastiğe sürterek güç elde eden dinamolardan istemiyorum Scott bisikletimin ön freni hidrolik arka freni v fren ön janta mı yoksa arka janta mı göbek dinamo daha iyi olur .245891 dosyayı görüntüle
Göbekten dinamonun arka tekere takıldığına hiç rastlamadım. Paylaştığınız modellerin de hepsi ön göbek için zaten.

Göbekten dinamonun arka tekere takıldığına hiç rastlamadım. Paylaştığınız modellerin de hepsi ön göbek için zaten.
Bilmediğim bir konu aydınlattığınız için teşekkür ederim Sayın Murat B. lakin isterdim ki tavsiye edebileceğiniz bir marka model olsun yahut kullanım tecrübelerinizi aktara bilseydiniz .

Bu gün itibariyle retro farlarımız geldi IMG_3160.jpg

hortlatım konuyu bende bunu aldım. :}

Dosyalar

• 20221119-123922.jpg
    20221119-123922.jpg
    57,4 KB · Okunma: 15
  • Beğen
Tepkiler: Can Çelik
Geri