Scudo Sports

ressamlıkla uğraşan varmı ?

chnkrmz

kırdılar beni layer layer.
Tepki
4.839
İsim
Cihan KIRMIZI
Başlangıç
1995—96
Bisiklet
Cannondale
Bisiklet türü
Cyclocross
arkadaşlar bu çalışmanın ismi ne oluyor acaba ?
google de ne diye aratırsam bu tür resimler çıkar biliyormusunuz

(link)

Scudo
"Automatism" diye aratırsanız biraz yaklaşır. Birde "abstract paint"

Bunun resim olduğuna emin misiniz? Daha çok kumaş üzerine baskı gibi duruyor. Benzer öğeleri de araştırdım ama böyle bir çalışma internette mevcut değil. Soft renklerde ebru veya baskılarla yapılmış çalışmaları andırıyor...

shutterstock tan ne yazdıysam bulamadım. müşteride bu çalışmadan istiyor. bundan da yapabilirim ama kumaştan tarama olduğu kaliteli çıkmıcak
sanırım gene bu parçadan yapıcam. yapacak bişe yok.

bana suluboya, lavi gibi geldi tabi malzeme kumaş olunca dokulu, farklı karton da olabilir malzeme
boya bölüm bölüm diri durmuş guaj da diyebilirim, ama açık mavi alanlar kesinlikle suluboya

evet sulu boya. tuvale fırçayla boyayı serpme ama terimini bilmediğim için bulamıyorum :)

Aşağıdaki linkte adı geçen action painting adlı uygulama olabilir mi ? Boyayı sıçratarak dökerek vs şeklinde çalışıyorlarmış.

(link)

@c. kırmızı
Merhaba , ben bizzat güzel sanatlar bölümü resim öğrencisiyim. Bu teknik sıvı akriliği fırçayla kanvas tuvale sıçratma tekniğidir. Tuvalin dokusunu bariz bir şekilde görebilirsiniz. Çaprazlama ve kalın astarlı olduğu için sizi yanıltmasın. Ebrudan esinlenilip yapılmıştır. Fakat birbirinden çok farklılar. Müşteriniz neye çalışmanızı istiyor acaba ?

@c. kırmızı

Kesinlikle suluboya değil akrilik boya bu . Zira suluboya şeffaf ve alttaki rengi bir nebzede olsa gösteren bir malzemedir. Fakat akrilik örtücüdür.

Geri