Scudo Sports

resimdeki scott marka yarış bisikleti hakkında..

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.

levent koç

Forum Bağımlısı
Tepki
105
İsim
levent koç
Bisiklet
Sedona
merhaba arkadaşlar.. resimdeki scott marka yarış bisikletini almayı düşünüyorum.. birinci sorum bisiklet orjinal scott marka bir bisiklet mi? yani böyle bir scott modeli var mı? 2. sorum 1000 tl gibi bir fiyat bu bisiklet için uygun mu? bilgisi olan arkadaş varsa sevinirim.. bol pedallamalar..
(link)

Scudo
valla originalligi konusunda emin degilim, ama hic guzel gozukmuyor bence, olsa bile 90'lardan bir bisiklettir ve 1000'e degecegini sanmiyorum, belki vintage model falan olabilir, ustalar yazsin...

• Beğen
Tepkiler: levent koç
teşekkürler berk bey.. bana da eski bir model gibi gözüktü.. internetten de baktım ama bulamadım.. belki forumdan bazı arkadaşlar geçmişte bu bisiklete benzer bir model kullanmıştır.. değerli forumdaşlarımın yorumlarını bekliyorum...

boyanıp üstüne scott yazılmış gibi duruyor.
belki üstündeki kompenentler iyiyse onun için alınabilir.

• Beğen
teşekkürler emircan.. valla elimde kron tourer marka ( 24 vites+önden kilitlemeli) bir bisiklet var.. belki de bu scott ile takaslarım.. karar veremedim...

Yalnız scott yazısının bulunduğu demir ile kadronun geri kalanı arasında ton farkı var, işlem görmüş olabilir.Konu hakkında doğukan aksu ya danışmanızı önerirm. Bi aralar kendisi bu tarz ilanları fiyat ve ederi açısından değerlendiriyordu.

• Beğen
doğru mustafa bey.. hiç dikkat etmemiştim.. çok dikkatlisiniz.. teşekkürler..

merhaba kadrosunda scott yazan bu bisiklet replika mı? yoksa orjinal mi? bilgisi olan arkadaşların değerli yorumlarını bekliyorum.. bir de 2013 kron tourer(24 vites+önden kilitlemeli) ile takaslamaya değer mi? selamlar..

Merhabalar,kesin olmamakla birlikte kadroyu''bianchı champıon''modeline çok benzettim 1000tl bence çok bu makineye.

• Beğen
En iyisi isviçreli bir bisikltçiye sormak herhalde.Bir de eski ustalardan ise o iyi bilir....:cool:

• Beğen
bence scott un yazı fontundan bile belli sahte olduğu ama :D
bi ihtimal belki :D
eski modellerden olabilir speedster serisinin dedesi falan :D

• Beğen
kesinlikle katılıyorum emircan.. selamlar..

Benim ilgimi çeken gidon boğazı oldu açıkçası, çok güzel gözüküyor, fikri olan var mı ? :)

• Beğen
@Ertuğrul Mengi

Gidon boynu benimde dikkatimi çekti ilk baktığımda ama ne olduğunu bilemedim. Ancak kaliteli bir şeye benziyor. En azından görüntüsü çok hoş. ITM falan olabilir belki.

Scott'ın replika bisiklet ürettiğini ne duydum ne gördüm, içinizde şüphe kalmaması adına almamanızı öneririm.

bencede çağlayan bey.. size katılıyorum en azından.. 1000 tl verilecek bir bisiklet olmadığı kanaatindeyim.. forumdan arkadaşlarda genelde bisikletle ilgili olumsuz yorumlarda bulundular selamlar..

• Beğen
Tepkiler: Çağlayan
arkadaşların yorumlarına teşekkürler.. bisikletten vazgeçildi.. konu kilitlenebilir..

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri