Scudo Sports

Resimde ne goruyorsunuz?

ilk genç bayanı gördüm sonra dikkat ettikce yaşlıyı gördüm ama şmdi genç bayanı göremiyorum :/

Scudo
@Şevket Şahin

ilk baktığımda da detaylı incelediğimde de genç bayanı gördüm, taaaki bu mesajı okuyana kadar :)

ben üç kişi dörüyorum bir yaşlı kadın ikincisi genç bayan birde adam ama admı daha bir şeye benzetemedim

kırk takla attım hatunu gördüm biraz daha bakarsam bizim hatunda tavayı kafamda kırıp bak bakalım ne görüyorsun dicek

ben genç kadından başka birşey göremiyorum belki saat geç vakitlere geldiği için olabilir birde sabah bakayım

yaşlı kadını görüp genç kadını göremeyenler için:

yaşlı kadının dudaklarından yavaş yavaş suratın sınır çizgisini takip ederek yukarıya doğru çıkın. yaşlı kadının burnunun üstüne gözleriniz vardığında genç kadını görebileceksiniz.

genç kadını görüp yaşlı kadını göremeyenler için:

genç kadının kirpiklerinden boynundaki kolyeye suratın sınır çizgilerinden baka baka inin. yavaşca ama. yaşlı kadının kocaman burnunu ve suratını farkedeceksiniz.

• Beğen
Tepkiler: Piskiletci
arkadaşlar resimde söylenen tipleri görmenin püf noktasını veriyorum kendinizi kasmadan aramadan direk görmenin yolunu sölüyorum....

resmi pc ye kaydedip yönünü değiştir o zaman görürsün

geçenlerde baktığımda genç hatunu görmüştüm.şuan moralim bozuk 1saatir bakıyom paso yaşlı kadın geliyo resimde hakkatten bi çakallık var

@Şevket

Bende aynen sana katılıyorum dostum, yani ikimizin durumuda vahim :) Herkes ilk bakışta bir kadın görmüş, yaşlı ya da genç.. Biz niye böyle bir sürüngen görüyoruz ya :)

Kafasını diğer tarafa çevirnis bayanı görüyorum Bana doğru yan yan bakan sinsi yaşlı teyzeyi görüyorum buda yetmezmiş gibi dilini Çikarmıs bi iguana gördüm :)

• Beğen
Tepkiler: SerkanNamazcı
@Ali Menemen

öldüm öldüm iki ay mı :eek: :eek: :D

İlk önce yaşlı sonra genç bayan gördüm ama gözlerim kamaştı sanki :D

Geri