Scudo Sports

Resimde ne goruyorsunuz?

Scudo
Baktigmiz andaki duruma da gore(ilk birkac saniye icin), yasliyi gorenler negatif, genc bayani gorenler ise pozitif ruh halindelermis.
Ben bakar bakmaz yasliyi gormustum:D

• Beğen
Tepkiler: Hakan Yazman
Yaşlı bayanı gördüm az sonra staja gitcem umarım bi sakatlık yaratmam negatif halle :)

Ben hem kara ve dilini çıkarmış iguana hem yaşlı bayanı gördüm, diğer bahsi geçen şeyi göremiyorum nasıl baktınız, ben göremedim.

• Beğen
Tepkiler: Volkan Bilirli
O iguana veya baska bir şey değil kadının üzerindeki muhtemelen kürk elbisenin sağ kısmı .

@Süleyman Uzunköprü

Ipucu:Yasli bayanin sag gozu, genc bayanin sol gozu..
Bahsi gecen iguanayi da ben goremedim:D

• Beğen
Tepkiler: suzunkopru
Ne kadar uğraşsamda genç bayanı göremedim :D Tarif edebilirmisiniz genç bayan resmin neresinde ?

Genç bayanı hemen gördüm, yaşlı bayanı ise mesajları okuduktan sonra görebildim. İguana benzetmesi de fena değilmiş. :)

yaşlı kadın ve genç kadın. genç olan prenses kıyafeti gibi birşeyler giymiş :D

Genç bayan'ın başı bu tarafa dönük değil,büyük bir ihtimal göremeyenler kendilerine bakan bir yüz arıyorlar ve bu yüzden göremiyorlar.Genç bayanın yüzünün sol tarafı görünüyor ve arka tarafa bakıyor.

yanıltmalı bir resim.çok fazla bakınca kendiliğinden belli oluyo.

Ya biri bana yardım edebilir mi ?

İlk önce yaşlı kadını gördüm.Sonra bukalemuna benzeyen şeyi. Fakat millet genç bi bayandan bahsediyor. O ne nerede ya .. Bütün tarif ettiğiniz şekilde baktım ama tık yok :eek:

Geri