Scudo Sports

Replika forma ve tayt

Resul Özbarlas

Aktif Üye
Tepki
42
Bisiklet
Salcano
Artık yol bisikletine geçtiğime göre giyim işine de bakmam lazım.Orjinal ürünlerin pahalı olması(öğrenci halime göre) ve istediğim sky team formasının orjinalini bulamadığım için mecbur aliexpress ebay gibi sitelere yöneldim ve aradığım forma ile taytı bulmam uzun sürmedi.Ancak almadan önce sizlerinde fikirlerinizi almak istedim.Bulduğum ürünler;

1) (link) Sanırsam forma+tayt halinde takım.Fiyatının bu kadar ucuz olması şüpheye düşürüyor.Tek derdim teri yeterli seviyede atması.Tabi ki orjinalinde ki performansı beklemem ama yine de memnun edecek derece de ter atması önemli

2)(link) Bu ürünü de top seller olduğu için koymak istedim.Aralarında bir fark olacağını zannetmiyorum

Ürünler bunlar.Aliexpress den forma veya tayt alanlardan görüş bekliyorum :) Replika ürün memnun bırakır mı ? Eğer varsa sky team in orjinal formasını satan bir site ya da mağaza link atarsanız çok sevinirim :)

Scudo
Bende team sky forma alacağım bu hafta içinde orjinallere hiç bakma derim aşırı pahalı ama bakarsan team sky'ın internet sitesinde var :D eğer boyası kalitesizse sele ve vücudunuzu boyayabilir forumda okuduğum kadarıyla.

• Beğen
Tepkiler: Resul Özbarlas
@ayhan1

Siz nerden almayı planlıyorsunuz? Bende uygun ve kategorisine göre kaliteli bir ürün arıyorum.Bi de sadece forma mı alacaksınız yoksa takım mı ?

ben aliexpresten bir forma siparişi verdim, bir ayı geçti halen elime ulaşmadı beklemedeyim :)
bir arkadaşım da sky team forması aldı buradan, forma iki kullanımdan sonra pijama takımına dönüştü.
sarktı, tüylendi, berbat oldu. kullanıcı yorumlarını okuyup öyle seçim yapın derim.

Ben takım olarak aliexpress'den almayı düşünüyorum şu ürünü (link)

Ben takım olarak aliexpress'den almayı düşünüyorum şu ürünü http://m.aliexpress.com/item/1641624884.html?tracelog=wwwdetail2mobilesitedetail

Vermarc alın, kalitelidir. Ama 250 dolar altında takım görmedim ben bisiklet mağazalarında.
Replika birebir takım formasıdır, çakma demek değildir ve sitesinde "orjinal takım replikasıdır" yazar. Ama SG fanı olarak çoğalıcılardan (replikatör) çekinirim biraz.

@ayhan1

Takım fiyatı olarak çok ucuz değil mi ? Çekme gibi sorunlar olmasın ?

@Resul Özbarlas

Evet öyle replika olduğundan dolayı fiyat ucuz replika olan formalar hep bu fiyat civarında.Bilmiyorum çekme gibi sorun olurmu polyester çekme yapar mı ki?

Replika ile sahte (çakma) aynı şey değildir.

Orjinal forma:
(link)
(yani Team Sky üyeleri aynısını giyiyor)

Replika:
(link)
(aynı üreticinin biraz daha düşük performanslı ürünü)

@ayhan1

Benimde bir bilgim yok malesef ama fiyat benim baktıklarımın altında.Seçeneklerimin arasına girebilir yani

Ben aliexpres ten forma forma takımı aldım. Hiç giyip bisiklet sürmedim ama bana oldukça kaliteli geldi mağazalarda satılanlardan farksız görülüyor. Tabiki fark vardır ama. Ben gercekten beğendin.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Bende dün Aliexpressten FDJ forması sipariş ettim
http://1.bp.blogspot.com/-aSSm17cnW_8/T7PkK2kWloI/AAAAAAAAIX8/boftZyb0C7M/s1600/FDJ+Lampiere+team+bike.jpg
şu üstündekinden benim tercih sebebim taytla ve bisikletle uyumlu olmasıydı
hemde bandanadan çoraba kol-bacak bandından şapkaya tişörte kadar tüm aksesuarları var ilerleyen zamanlarda birkaçını alabilirim
benim de replika forma deneyişim ilk olucak memnun kalırım heralde tişörtten her türlü iyidir

Geri