Resul Özbarlas
Aktif Üye
- Tepki
- 42
- Bisiklet
- Salcano
Artık yol bisikletine geçtiğime göre giyim işine de bakmam lazım.Orjinal ürünlerin pahalı olması(öğrenci halime göre) ve istediğim sky team formasının orjinalini bulamadığım için mecbur aliexpress ebay gibi sitelere yöneldim ve aradığım forma ile taytı bulmam uzun sürmedi.Ancak almadan önce sizlerinde fikirlerinizi almak istedim.Bulduğum ürünler;
1) (link) Sanırsam forma+tayt halinde takım.Fiyatının bu kadar ucuz olması şüpheye düşürüyor.Tek derdim teri yeterli seviyede atması.Tabi ki orjinalinde ki performansı beklemem ama yine de memnun edecek derece de ter atması önemli
2)(link) Bu ürünü de top seller olduğu için koymak istedim.Aralarında bir fark olacağını zannetmiyorum
Ürünler bunlar.Aliexpress den forma veya tayt alanlardan görüş bekliyorum
Replika ürün memnun bırakır mı ? Eğer varsa sky team in orjinal formasını satan bir site ya da mağaza link atarsanız çok sevinirim 
1) (link) Sanırsam forma+tayt halinde takım.Fiyatının bu kadar ucuz olması şüpheye düşürüyor.Tek derdim teri yeterli seviyede atması.Tabi ki orjinalinde ki performansı beklemem ama yine de memnun edecek derece de ter atması önemli
2)(link) Bu ürünü de top seller olduğu için koymak istedim.Aralarında bir fark olacağını zannetmiyorum
Ürünler bunlar.Aliexpress den forma veya tayt alanlardan görüş bekliyorum