Scudo Sports

renklerin durusu ve karizması

kurt

Daimi Üye
Tepki
84
renkler sizin gözünüzdeki duruş ve karizması ?
aslında siyah ve beyaz renk olmasalar bile nekadar asil durdukları kesin.
zaten bayanların tek vaz gecemedigi renklerden en idalıları:D SİYAH ,BEYAZ bir sarkı gibi:D

Scudo
Rıza Abi güzel konu tebrik ederim öncelikle ...Benim en çok gözüme hoş gelen renler beyaz ve üstüne çok koyu siyaha yakın kırmızı...böle bi'bisikletim olmasını isterdim....:rolleyes:

• Beğen
Tepkiler: kurt
kesinlikle Siyah ve Beyaz siyah renk ;İnkarın rengidir.beyaz renk ;Parlaklığı simgeler. Karın rengi, masumiyetin ve temizliğin rengidir; asaleti gösterir ve saf ve nazik bir kişiliği anlatır.

@MeLiSBuRCu

Burada asaleti gösteren hatta onunla özdeşleştirilmiş renk siyah olmasın..

@stratus

farkını ödersen siyahı asaletin rengi yaparım ... :) şaka şaka, ikiside asil renk ama bence beyaz daha asil bir renk .siyah bütün toplumlarda genelde kötüyü simgeler, kötüyü simgeleyen hiçbir şey de asil olamaz.....

Galiba yeşil, mavi ve kırmızıdan başka renk sevmiyorum..Bunlarında gözümde bi duruşu, bi kariması yok..Hoş renkler..:)

@MeLiSBuRCu

Hep öyle olsa tabii ki çok iyi olurdu ama herşeyin birbirine karıştığı şu zamanda o da artık böyle değil..

kemik rengi ve kırmızıya bayılırım. kırmızı renkli 9.8 trek,im olmasını çok isterdim.

• Beğen
neyse arkadaslar! konu basındada söyledigim gibi siyah ve beyaz renk degillerdir. konu basında 1 istisna olarak bu ikisine ben degindim:) varsa menüyü baska renklerle süsliyelim:)

Karbon kadroda siyahin ustune yok.

@MeLiSBuRCu

bence sıyahda her turlu duygu var mesela benım ıçın ask sevgi sevinç üzüntü nefret ölüm ..vs :D
zaten hep sıyah gıyıyorum okul harıc tabi :rolleyes:
her zaman sıyah pant. sıyah goml. :D

en sevdiğim renkler yeşil mavi(oda memleketten kaynaklanıyo galiba:D ) ve de siyah.ama bisiklet gibi bişeye uygulayacaksam siyah üstü neon yeşili=perfect

@tuninger_haa
eklemeyı unutmussum ozellıkle mat sıyaha bıtıyoruz ben de dokunma ıstegı uyandırıyor içim gıdıklanıyor :D (su mat sıyah boyanan duvar vs)
not: duzeltme yapamadıgın ıçın boyle oldu
:)

Mrb..

En sevdiğim renk Mavi.. Gözlerim açılıyo mavi görünce.. Her tonu çok güzeldir..

Kırmızı hırçın bana göre..

Kurt senin favorin kesin Siyah'tır bence.

Hoşçakalın..

• Beğen
w126 (balina kasa) siyah bir mercedes'in duruşu beni bitiriyor,hasta ediyor.tabi mercedes'in asaleti yeter o ayrı ama siyah olunca bir başka duruyor be.makam arabası gibi ki zaten öyle:))

evet favorim derin parlak siyah! ama dedigim gibi renkledern bahsedelim arkadaslar renklerden! siyah ve beyaz renk degillerdir

@kurt

benım bıldıgım o sadece resım dersınde gecerlıdır

pekı o zaman bızım sıyah dedıgımız pantalon ne renk ??:)
buyrun burdan yakın :D

siyah..söylendiği gibi her rengi ve duyguyu barındırıyo....ve kırmızı; şarabın rengi :) ....ve turuncu,eğlencenin yansısı....

• Beğen
Tepkiler: tuninger_haa
Geri