renkler sizin gözünüzdeki duruş ve karizması ?
aslında siyah ve beyaz renk olmasalar bile nekadar asil durdukları kesin.
zaten bayanların tek vaz gecemedigi renklerden en idalıları SİYAH ,BEYAZ bir sarkı gibi
Rıza Abi güzel konu tebrik ederim öncelikle ...Benim en çok gözüme hoş gelen renler beyaz ve üstüne çok koyu siyaha yakın kırmızı...böle bi'bisikletim olmasını isterdim....:rolleyes:
kesinlikle Siyah ve Beyaz siyah renk ;İnkarın rengidir.beyaz renk ;Parlaklığı simgeler. Karın rengi, masumiyetin ve temizliğin rengidir; asaleti gösterir ve saf ve nazik bir kişiliği anlatır.
farkını ödersen siyahı asaletin rengi yaparım ... şaka şaka, ikiside asil renk ama bence beyaz daha asil bir renk .siyah bütün toplumlarda genelde kötüyü simgeler, kötüyü simgeleyen hiçbir şey de asil olamaz.....
neyse arkadaslar! konu basındada söyledigim gibi siyah ve beyaz renk degillerdir. konu basında 1 istisna olarak bu ikisine ben degindim varsa menüyü baska renklerle süsliyelim
bence sıyahda her turlu duygu var mesela benım ıçın ask sevgi sevinç üzüntü nefret ölüm ..vs
zaten hep sıyah gıyıyorum okul harıc tabi :rolleyes:
her zaman sıyah pant. sıyah goml.
en sevdiğim renkler yeşil mavi(oda memleketten kaynaklanıyo galiba ) ve de siyah.ama bisiklet gibi bişeye uygulayacaksam siyah üstü neon yeşili=perfect
@tuninger_haa
eklemeyı unutmussum ozellıkle mat sıyaha bıtıyoruz ben de dokunma ıstegı uyandırıyor içim gıdıklanıyor (su mat sıyah boyanan duvar vs)
not: duzeltme yapamadıgın ıçın boyle oldu
w126 (balina kasa) siyah bir mercedes'in duruşu beni bitiriyor,hasta ediyor.tabi mercedes'in asaleti yeter o ayrı ama siyah olunca bir başka duruyor be.makam arabası gibi ki zaten öyle)