Scudo Sports

Renga Renga Renk....

Taner Rona

Forum Bağımlısı
Tepki
687
Bisiklet
Bianchi
Selamlar bende dayanamadım ve tam olmamasına rağmen kendi makinamın fotolarını koyayım dedim ....

scott scale 50
sid race 2009
x9 kollar
x9 ön aktarıcı
x9 arka aktarıcı
sram 990 ruble
avid juicy 5 frenler
fc-m 470 aynakol
mavic crossride jantlar
maxxis detanator
xtr zincir
scott comp gidon-bogaz-sele borusu -sele
spd pedallar....

bisiklette eksik olan şeyler var.İlerde aynakolu ve birkaç parçayı daha değiştirmek istiyorum .....

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

Scudo
Çok güzel bisiklet, fotoğraflar da öyle. Ama ilk defa görüyorum yatağın üstünde bir bisiklet:):) Ön maşa da biraz rengi bozuyor gibi onu da kadroya uygun bir renge boyarsanız çok daha güzel olur..

• Beğen
Tepkiler: Taner Rona
renk uyumu bıraz sorun var ama parcalar harıka gercekten renk uyumunuda halledersın ıns en kısa zmanda

• Beğen
Çok ateşli görünüyo bence makina :) Renk uyumu da gayet güzel :)

• Beğen
Bide bişey yapmadım diyodun müthiş bişey çıkmış ortaya :D hayırlı uğurlu olsun :)

• Beğen
öncelikle iyi günlerde kullanın, aman dikkat deyim ki o sele borusunda sınırı geçmeyin ;)

• Beğen
@temu90

:D fotoda öyle yükselttim yoksa önce güvenlik ...

@Recep TOPAL

kırmızımı allah korusun :) siyahmaşa iyi olurdu ama ben böylede sevdim farklı bir hava katmış bence...

@murat doğru

askıyı arkadasın babasına yaptırdım kendi tasarımı ve kadroyu kavradığı için çok güvenli...

• Beğen
Tepkiler: sadana
Taner kardeş sonunda beklediğimiz fotolar geldi..Çok güzel olmuş... Yeni ve sağlam komponentleri bekliyoruz.. Ellerine sağlık kesene bereket...:)

güzel bisiklet olmuş FB liler hayran kalır kazasız bol sürüşler

güzel bisiklet ama maşa rengi Recap Topal'ın dediği gibi sarının yanına yakışmamış :) şaka bir yana hayırlı olsun güzel bisikletiniz var güle güle kullanın ama sele borusuna dikkat edin.

• Beğen
Tepkiler: sadana
@Recep TOPAL

Recep abi zaten o yüzden renga renk demiş ya.Konu başlığı da çok uyumlu.Ama en güzeli gözünün önün de olması ve yatağının üzerinde olması.Evli olup da bunu yapamayacağın için keyfini çıkar.:)
Çok güzel kazasız kullanman dileğiyle..Paylaşımın için teşekkürler.

Bende bu kadronun aynısını kullanıp şuanda dağıtmış biiri olarak maşanın uyumu konusunda sıkıntı olduğunu düşünüyorum...

Gerisi harika bencede...

• Beğen
Bisikletiniz çok güzel olmuş.Hayırlı olsun...Kazasız sürüşler...

• Beğen
eskişehirde bir yakısıklı daha belirdi yollarda karsılasır isek kesin farkederim sizi. mavi maşa ben buradayım diyor:D kazasız sürüşler

• Beğen
Geri