Scudo Sports

Rektör bisikleti çalınan öğrenciye bisiklet hediye etti

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
0
DOKUZ Eylül Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adnan Kasman, kendisine bisikleti çalındığı için mağdur olduğunu ileten öğrenci Burak Albayrak'a bayram sürprizi yaptı. Kasman, öğrenci Albayrak'a çalınan bisikletinin bir benzerini hediye etti.
(link)

Scudo
Zalimin zulmü varsa vicdanlı ,yardımsever,iyi insanlar da var işte..:kötü:???.Mağdurlara bizlerde kendimizce yardım etmeye devam edelim.Çalınanların % 90 ı bir daha geri gelmemek üzere gidiyor.Oysa hayat devam ediyor; hüzün ve kalp kırıklığıyla...

• Beğen
Tepkiler: reddflag
Gündeme 3 - 5 iyi haber düşer, bunlardan biri olmuş bugünlük

"Arabada dönerken kendi kendime düşündüm; bisiklet herhalde hayatının büyük bir parçasını kaplıyor ki bir rektöre yanaşıp bu mağduriyetini bildiriyor."

Rektör sen çok güzel bir insansın, gözlerim doldu haberi okurken. Adam "DÜŞÜNMÜŞ", bu günlerde bu eylemi yapan kişi sayısı o kadar az ki...

(link)

Adam düşünmüş arabası olan öğrenci ve misafirlerin içeri girememesi için kampüs girişine 300 lira senelik ücreti olan hgs sistemini koymuş. Tam aşil tendonumu yırttığım zaman bu otoparkçı zihniyetle karşılaşınca hiç hoş şeyler hissetmemiştim. Neyse bu yaptığı iyi olmuş

Adnan hoca cidden çok cana yakın bir insan, sırf bisiklet alınması olayı değil, o gün yanına gidip konuşabilmem, derdimi anlatabilmem bile güzel hissettirdi bana. Kimi üniversite hocalarımız bile yüzümüze bakmazken rektörün tutumu beni çok memnun etti. Mağduriyetime kulak verdikleri için bu vasıtayla tekrar teşekkür ediyorum kendisine ve rektörlük çalışanlarına.

adam gibi adam

@fthgzl79 evet benim, olayla alakalı merak ettiklerimiz varsa cevaplayabilirim :)

Vay be! Ne mutlu.. Öğrencilerinin her sorununa kulak kabartması çok güzel.. :) Peki haber konusu olması nasıl gerçekleşti ?@reddflag / Burak ? Bu arada mutlu bayramlar :)

@reddflag gözün aydın..Forumun en şanslı adamı oldun galiba.Nasrettin Hoca öykülerine benzedi ama bundan sonra eşeği sağlam kazığa bağlamayı unutma;)

• Beğen
Tepkiler: reddflag
@Umtdgny Beni okulun kütüphanesine çağırdılar rektörle konuştuğumun ertesi günü ve gittiğimde rektörün etrafında kameralar muhabir falan vardı, güzel bi haber olacağını düşündüler sanırım. Sana da mutlu bayramlar :)

@reddflag okuduğun okulda bisikletin çalınıyor ve okulunun baş sorumlusu kişiye durumu anlatıyorsun..Bu kişi de sorumlu olduğu okuldaki,hırsızlık sonucu mağdur olan sana,bir bisiklet alıyor..
Burada önemli olan rektörün sorumluluk alanı..Bu kişi,senin okulundaki her türlü menfi olaydan sorumlu değil mi?Eğer öyleyse,rektörün sana bisiklet alması bir iyilik olarak görülmemeli..Zaten almak zorunda..

Rektörün etliye sütlüye karıştığı bir ülke değiliz.Hele akademik titr ardında gizli pençe yapıp birilerine yağdanlık olanları saymıyorum bile.Kampüsünde olanlardan çoğunun haberi bile olmaz.Çünkü amirlere sorun götürenler pek sevilmez.Bu nedenle binlerce mağdur sineye çekerek makus talihine lanet okumaktan öteye hak aramaya girişmez.
Bu olayda Burak arkadaşımız şanslı ve medyanın da orada hazır bulunması bir p.r çalışmasının yapıldığını düşündürüyor..

@KüçükGiant şimdi bir başka konudaki mesajlarınla kıyaslayınca ne kadar sabit görüşlü olduğunuz ortaya çıkıyor . Neden tüm öğrencilere vermiş ki tüm öğrencilere verseydi desek ne kadar hoş olurdu...

@inziva Sen beni yanlış anlamışsın, benim sorunum namaza gelen çocuklara bisiklet vermeleri değil, bunu yapan bir VAKIF iken oraya millet vekilinden tut belediye yetkililerine kadar bir çok adamın toplanması ve bunu oy ve mevki kazanmak için yapmaları. Bu ülkede dini siyasete alet edip mevki kazanan çok adam gördük.

Geri