Scudo Sports

Reklamın iyisi kötüsü olmaz-ekşisözlükten alıntı- 31 bin liralık bisiklet

@İsa İhsan Akdoğan

bence şu tanrı parçacığı deneyindeki bilim adamları tamamen boşuna uğraşıyorlar. şu düşünce sisteminizi bir araştırsalar, daha çok aydınlanacağız.

Scudo
@Gün A.

ben fortumlan domestos çekiyordum az daha. çok şükür beni aileme bağışladınız ;)

daha önce paylaşılmış, ekşi sözlükte bu başlık altında da paylaşılmış, dünyanın en pahalı bisikletleri
500.000 dolar bir numarası

(link)

@Mehmet Levent

ekşi sözlük gibi tanınmış bir sözlüğün küfür ve argo içerikli olduğundan şikayetçi olmak bile alay konusu oluyor.

bu mesajımda son daha da alıntı yapmıyorum cevap da vermiyeceğim...

@İsa İhsan Akdoğan

İsa İhsan Bey, biz bizeyiz burada. böyle bir şey yapmayın. ben geri alıyorum sözlerimi. sizi kırmak için yapmadım. sizi kırdıysam özür diliyorum.

@İsa İhsan Akdoğan

elinde güvenilir geçerli bir veri olmadan günde 1 milyon kişinin girdiği bir site hakkında "çoğunluğu beş para etmez" gibi ultra tespitler yapıp sonra tepki görmemeyi, alay konusu olmamayı bekliyorsanız fazla iyimsersiniz.

mesela tersini düşünün, gidip ekşi sözlüğe "bisikletçilerin çoğunluğu da beş para etmezdir haa" gibi bir yorum yaparsanız benzer tepkileri orada da alırsınız, hatta argo - küfür serbest ya, arada farklı kelimeler duyabilirsiniz, tamamını kastetmedim falan gibi geri vitesler de işe yaramaz :)

beğenmiyorsanız girmeyin, girenlerin, yazanların, okuyanların da adamlığını sorgulamaya kalkmayın bu kadar basit, uzaktan kulaklarınız çınlamasın.

bakın bu başlık gerçekten güzel ve evet argoların bazısı yersiz ama tespitler doğru,

öğrencisine 12 yılda ingilizce öğretemeyen sistem

(link)

İyi de toplumun bisiklete bakışı böyle, ne kadar düzgün insan olursa olsun; "bisiklete 3 bin lira verilir mi lan" diyen birsürü insan tanıyorum. Bu tabii filtrelenmiş hali.

@Gün A.

kulaklarım çınlamasın demek sizde o küfürbaz argo yorum yapanlardansınız ki bu kadar tepki verdiniz ben ne yazdım küfürlü ve argo kelimeler kullanmadan iki kelimeyi bir araya getiremeyenlerin çok olduğu bir sözlük dedim. evet beş para etmezler evet askerliğini bile yapmamıştır çoğu evet adam değildir evet ben de onların kulaklarını çınlatıyorum. bu forumda da aynı şekilde küfürlü ve argo yazılar okusaydım bu forum hakkında da aynı kelimeleri yazardım yada başka forumlar ama onlar hakkında öyle bir kelime kullanmadım neden çünkü gayet düzgün bir forum.

yada başka forumlar başka sözlükler var onlarda neden ekşi kadar küfür ve argo içerik yok. twitter facebook demişsiniz orası ile sözlük bir mi ikisi de farklı platformalar forumlar ve sözlğkler karşılaştırılabilir ama sosyal paylaşım siteleri genelde bireylerin kendi profillerini paylaştıkları bambaşka siteler

ekşi evet küfürbaz inci sözlükte ki ergenlerin biraz daha okumuş olanı evet beş para etmez adamlardan oluşan küfürbaz insanların olduğu bir sözlük benim görüşüm bu istediğimi sorgularım

siz de ekşi sözlüğün avukatlığını yapmayın burada açılan konulardan ekşi hakkında binlerce dava var, insanların dinine hakaret eden küfürler yağdıran ve ısrarla bu konuları mesajları silmeyen bir yönetimi olan bir sözlüğü burada savunmaya devam etmeniz onlardan olduğunuzu gösterir...

ayrıca gunde mılyonlarca kişinin ziyaret ettiği bir sürü forum var onlarda değil küfür siyasi bir mesaj bile anında siliniyor...

@İsa İhsan Akdoğan

söylediğim çok basit, sırf sizin gibi düşünmüyor diye insanların adamlığını sorgulamayın ki başkası da sizin adamlığınızı sorgulamaya kalkmasın.

avukat olmaya gerek yok, bir daha ki sefer dahiyane fikirlerinizi kendinize saklayın ki troll muamelesi görmeyin.

"yada başka forumlar başka sözlükler var onlarda neden ekşi kadar küfür ve argo içerik yok" demişsiniz, o tarafa doğru ilerleyebilirsiniz, dini diyaneti karıştırarak daha fazla saçmalamanın alemi yok.

@Gün A.

adalet sistemimiz yavaş olmasa sorgulamayız o kadar küfür hakaret argo içerikli mesajları bir türlü silmeyen bir yönetime sahip olan ekşi sözlüğü sorgulamaya devam edeceğiz merak etmeyin

@İsa İhsan Akdoğan

merak ettiğim yok beyefendi, tam tersi kendinize saklayın diyorum.

size ahlak, adalet ve küfür içermeyen bambaşka siteler konulu sorgulamalarınızda başarılar dilerim.

Bence bisiklet forum yoneticileri konuyu kilitlemeli. Konu tamamen sapmis amacindan. Eksi sozlukteki yazarlarin uslubunu begenmeyenler icin cozum cok acik ve nettir. Sozluge girmemek. Fakat bunu konudaki rahatsizligi olan kisi burada belirtirkende kufur kullanmasada insanlari asagilayici, on yargili sekilde ifadeler kullanmamalidir. Sonuc olarak zaten surada bir avuc bisikletliyiz.
Durup dururken kimsenin birbirini kirmasina gerek yok. Bence konu KİLİTLENMELİDİR.

Telefondan yaziyorum. Hatalar icin ozur dilerim.

@Uras Cumhuriyet

konuya girdiğimde söz konusu bisiklet çoktan malum siteden kaldırılmıştı sadece ekşideki yazarların küfürlü mesajlarını okumuş olduk o yüzden konu buralara geldi...

şimdi yeniden baktım malum sitede bisiklet yayınlanmış. ben konuya girdiğimde linke tıkladığımda bisiklet ilanı kaldırılmıştı yoktu sitede...

konuya gelirsek artık bence iphonelara sonra 4 tekerlekli taşıtlara %150 vergi verip dünyanın en pahalı benzinini alıp dünyanın en pahalı sigarasını içip en pahalı alkollü içkisini alıp, bundan şikayetçi olmayan insanlar bu bisikletlerin fiyatından şikayet etmemeli

sonuçta arabayı araç değil amaç olarak statü gösteriş olarak telefonları iphoneleri araç değil amaç olarak zenginlik belirtisi olarak alan bir toplumuz...

İsteyen istediğini sorgular. Burası da bir paylaşım platformu. Düşünceyi paylaşır, tepki çeker veya çekmez o paylaşanın meselesi. Ama "düşünceni kendine sakla" mantığı da nedir? Sana ne ki? Madem ekşiye girip okumasın, görmezden gelsin, o zaman sen de düşüncesini kendisine saklamayan adamın yorumunu da görmezden gelsene be adam!..

@İsa İhsan Akdoğan

Sahsinizi elestirmek icin soylemedim iki tarafli biseydi lutfen yanlis anlasilma olmasin...
Bisiklet de merak ettiyseniz Cannondale supersix evo hm team "sagan"
Bildigim kadariyla Peter Sagan olmasi lazim (yanlis bilmiyorumdur umarim) imzali bisiklet.
Saygilar...

Telefondan yaziyorum. Hatalar icin ozur dilerim.

(link)

5000 strelin yurdışı fiyatı var Turkıyede 31 bin lira olmasını eleştirenler neden almanyada 20 bin euroya satılan bmwlerin Turkıyede 200 bin liraya satılmasını eleştirmezler acaba

@Halil EROĞLU

çok haklısınız, isteyen istediği gibi saçmalayabilir. hatta hiç tanımadığınız biri hakkında da "sana ne, be adam" tarzı elit yorumlar bile yapabilirsiniz.

demek istediğim binlerce kişi hakkında beş para etmez gibi bir yorum yaparsınız, o insanlardan da tepki görürsünüz bu kadar basit.

boş yere çok tepki aldım, tamamını kastetmedim, bir daha da yazmayacağım gibi beyanlarda bulunacaksanız fikrinizi kendinize saklayın daha iyi olur.

@Gün A.
Evet saçmalayabilir. Hatta buna karşı siz de "saçmalama" diyebilirsiniz. Ancak birisine yapmasını söylediğiniz şeyi kendiniz yapmazsanız işte o zaman sizi kimse dikkate almaz, konuştuğunuzla, yazdığınızla kalmış olursunuz. Öyle ultra elit vb. söylemler söylemelerine de gerek kalmaz insanların. Basit birkaç kelime ile anlaşılabilirler. Onları adlandırmak da kategorize etmek de gereksizdir. Tabii ki bu işi yapan kişi gereksiz boş işleri seviyor da olabilir. Onlara da saygımız sonsuz...

Geri