Scudo Sports

Rejenerasyon

Çok geçmiş olsun. Bende 2 sene aradan sonra bisiklete dönüyorum lakin şuan istanbulda ikamet etmek durumundayım ne zaman nerede pedallayabileceğimi düşünmeye başladım bile. Ümidim yakın zamanda İstanbuldan uzaklaşabilmek yönünde.

Scudo
İstanbul'da bisiklet sürdüğüm yıllarda, bira şişesinden tutunda ayakkabıya kadar her şey üzerimde denendi. Sabahın köründe çıktığım antrenmanlarda bu sefer de sarhoşlarla uğraşıyordum. 2001 yılında zorunlu olarak çıkış yaptığım İstanbul'u dinlemiyorum artık gözlerim kapalı.

@mümtaz öztürk hocam merhaba İstanbul hakkında ne düşünüyorsunuz nasıl insanlara hitap ediyor mesela kalabalık ortamı seven insan,yanlızlığı seven insan vb

@Hikmetbyz kardeşim, İstanbul, eskiden yani 80'li yıllarda ve öncesinde güzeldi. Sonrasında büyük göç aldı ve bozulma başladı. Özellikle kafasını dinlemek isteyen orta yaş ve üzeri için dayanılmaz oldu. Anlatılsa çok uzun sürer ama bana tapusunu verseler gözümde yok.

@mümtaz öztürk Ağabeyim desene ben hiç yapamam orada. Gaziantep' te yaşıyorum burası bile kalabalık geliyor bana .Üniversite için düşünmüştüm ama hayırlısı olsun inş

@The UGUR Abicim valla öenmli olanda insan Yoksa Gaziantep te güzel ama insanlar fena ki İstanbul kim bilir şuan nasıldır.Üniveriste için düşünmüştüm ama hayırlısı olsun diyelim.

çok geçmiş olsun abi istanbul dan taşınalı 3 sene oldu zerre pişman değilim size de tavsiye ederim

@ATALAY16 Teşekkür ederim en güzelini yapmışsın :harika:

Geri