Scudo Sports

Regatta Breaker Rüzgar geçirmez ceket YORUMU?

Nuri O.

Forum Demirbaşı
Tepki
80
Bisiklet
Trek
Merhaba arkadaşlar ,

Sık dokunmuş softshell kumaş
Su defedici özellik
Rüzgara geçirmez
Ayarlanabilir etek kemeri
Renk Seçeneği Laciver ve Gri

bu özelliklere sahip ceketi kullanan varmıdır ? outdoor ürün olarak geçiyor aslında , ama bisiklete binerken kullanmak için aldım windstopper olarak ...

Bana öğretilen ; rüzgar geçirmeyen ürün oldumu kumaşa üflüyorsun , kumaşın arkasına asla hava gelmiyor ... Ama bu ceket öyle değil az da olsa hava geliyor ...

Ürünün fiyatı 125 YTL ve rüzgar geçirmez özelliği var ? windstopper yazmıyor mesela ...

http://www.motisbisiklet.com/images/uruns/Windstoper/Regatta_MA738.jpg

Ürün konusunda bana yardımcı olursanız sevinirim .

Scudo
@guide

ürünün neredeyse aynısının bir başka rengini kullanıyorum...
Nike ,ACG serisi ,Mavi renkte...
Ben bu ürünü soğuk havalarda bisiklet sürerken üzerimden çıkarmıyorum 2 yıldır ve bu ürün fotoğraflardan gördüğüm kadarıyla benimkinin hemen hemen aynısı kumaş olarak...
Bence çok soğuk havalarda bisiklet kullanmak veya motorsiklette kullanmak için ideal bir ürün...

NOT:Bir kez Motorsiklete binmiştim ve kısa süreli de olsa rüzgara karşı direncini anlamış oldum ,bendeki ürün 0 rüzgar geçiriyor:)

• Beğen
Tepkiler: tugche
çok soğuk havalar (- değerler )için ideal bir ceket...
Soğuğu kesinklikle almıyor ,
rüzgar geçirmiyor ama teri kolayca kurutuyor ,
suya karşı oldukça dayanıklı ama su geçirmez özelliği yok bendeki ürünün.
Bisiklet sürerken içerisine bir uzun kollu içlik giyerek kullanıyorum.

• Beğen
Tepkiler: tugche
teşekkürler mesajlarınız için.

dediğim gibi bu ürünün kumaşına üflediğimde , arka tarafından üflediğim nefes çıkıyor , bi windstopper a üflediğimde nefesim bana tepiyordu , arkasına geçmiyordu hiç .

açıkçası ben bu ceketi aldım , şu an askıda duruyor , yağmur olduğu için bisikletimi kullanma şansım olmadı ve hala doğru ürünü alıp almadığım konusunda tereddütlüyüm :(

Arkadaşlar , az önce ceketi kullanma imkanım oldu , malum izmir dahil tüm illerimizde hava soğukluğu baya iyi derecede :) içimde tek kazak vardı ve üzerine bu ceketi giydim , kollarım üşüdü , göğüs kısmım o kadar üşümedi nedense , hala bu ceketten tereddütlüyüm :( yardımlarınızı istiyorum ...

Arkadaşlar bu ceketi üreten firma muhtemelen bisiklet üzerinde kullanım için üretmemiştir.Bisiklet üzerinde kullanacağınız ceketin kumaşı windstopper olmalı bence, ben böyle bir ürün kullanıyorum.Oldukçada memnunum
syg

bulabilirsen ben sunu kullaniyorum, yagmurda ustune ince yagmurluk giyiyorum cok memnunum bir dene istersen derim
(link)

http://www.motisbisiklet.com/images/uruns/Windstoper/wdstpred3.jpg

Briko Windstoper

Rüzgar Geçirmez
İçi Kısmı Polar
Size M-L-XL

Bugün aldığım ceketi iade ettim ve yerine yukarıdaki ceketi aldım , tam olarak işimi görecek ürün bumudur ?

sayın guide ceket hayırlı olsun aynısını ben yaklaşık 10 gün kadar önce aldım
satıcı bayan en son teknoloji ve en üst model dedi
şöyle söyleyeyim içine de bi asics içlik giyiyorum altata askılı bi tayt aynen rüzgar koruyucu özellikli ben terliyorum ama ben zaten normaldede normalden çok ve çabuk terleyen biriyim yani sizde daha farklı sonuç verebilir rüzgar önlemesi tatminkar kol çıt bantları her yere yapışıyo yalnız biyerde daha pahalı bi marka gördüm ama hatırlayamıyorum

teşekkür ederim , kullanıp test etmiş olmanız benim için çok daha iyi oldu ;) bende terliyorum orta derecede :) kilo fazlalığı olduğu içinmi yoksa kontrolsüz pedal çevirdiğim içinmi bilmiyorum , henüz çözemedim... rüzgarı kesmesi benim için önemli olan konuydu , kullanmadım ama yorumunuz sonrası kullanmış kadar oldum diyebilirim . aradığım ürün budur , hem kumaşa üflediğimde alt tarafına hiç ama hiç hava geçmiyor ...

@guide

sayın guide aynı ceketten 10 gün kadar önce bende aldım satıcı bayan enson teknoloji ürünü yerli üretim rüzgar koruyucu özelliği olan suya karşı kısmen dayanıklı ve daha üst sınıfı bulunmayan bir model dedi
10 günlük tecrübelerim şunlar : rüzgar koruması gayet iyi su koruması biyere kadar ama tatminkar elbette uzun süre yağışa maruz kalındığında sızdırma yapıyor ısı düzeyi iyi fakat terletmeme özelliği ile ilgili şüphelerim var ben terliyorum ama kişiye göre farklı sonuçlar vwerebilir ben normaldede çobuk ve çok terleyen biriyimdir ha birde olayın estetik yönü önemli ise şık olduğunu söylüyor bayanlar

bu mesaj çok daha iyi oldu benim için ;) bir süper marketten 2 liraya poşet ve çok küçük katlanmış halde bir yapmurluk aldım , çiselediğinde anladığım kadarı ile bu ceket yağmur geçirmiycek , artarsa yağmur bu yağmurluğu yanımda taşıyacağım için çıkarıp onu giyerim ve yağmurun da önüne geçmiş olurum :)

terleme olayı dediğiniz gibi kişi ile alakalı , ceket masum :) genelde bende terlediğim için çok takılmıyorum o konuya . saolun tekrar tekrar .

Geri