Scudo Sports

Redbull Mtb- Parça Satışlı...

ilan günceldir... fiyatlar sondur. pazarlk teklif etmeyiniz...

JANT SETİ : 360 TL ( shimano mt65 tubeless uyumlu )

LASTİKLER : 100 tl ( tubeless uyumlu ) 2,10 sıfır ayarında

FREN SETİ : 290 TL ( rotorlar dahil )

XT AYNAKOL : 135 TL ( çizikleri vardı o yüzden bu fiyat. calısmasında sorun yoktur...

ARKA ATTIRICI :70 ( xt shadow. çizikleri var ama calısmasında sorun yoktur... )

ÖN AKTARICI : 45 , ( slx ön aktarıcı. , hem kozmetik hemde calısma yönünde cok iyidir.

LX vites kollar 65 TL tertemiz çizikszdir...

Kargolar ürünlere göre görüşülür...

0506 673 46 90

Scudo
ilan günceldir...

JANT SETİ : 360 TL ( shimano mt65 tubeless uyumlu )

FREN SETİ : 290 TL ( rotorlar dahil )

XT AYNAKOL : 135 TL ( çizikleri vardı o yüzden bu fiyat. calısmasında sorun yoktur...

ARKA ATTIRICI :60 ( xt shadow. çizikleri var ama calısmasında sorun yoktur... )

ÖN AKTARICI : 45 , ( slx ön aktarıcı. , hem kozmetik hemde calısma yönünde cok iyidir.

0506 673 46 90

ilan günceldir...

JANT SETİ : 350 TL ( shimano mt65 tubeless uyumlu )

FREN SETİ : 250 TL ( rotorlar dahil )

0506 673 46 90

ilan günceldir...

JANT SETİ : 340 TL ( shimano mt65 tubeless uyumlu )

0506 673 46 90

ürünlerde pazarlk vardır. . . takasa açıktır...

ilan günceldir...

JANT SETİ : 340 TL ( shimano mt65 tubeless uyumlu )

0506 673 46 90

ürünlerde pazarlk vardır. . . takasa açıktır...

cengizhan sen bunları satmak istediğine eminmisin 10 gündür arıyorum hiç telefona cevap vermedin

çagatay evet satıyorum. sen her aradgında baska parca icin pazarlk ediyorsn aynı seyleri 50 kere anlatıyorum alacak olsan alırsın. pazarlk ediyosun almıyosun kimseye vermeyecegim fiyatları verdim sana. ben öle seyi sevmem .kusura bakma. parcalar sana anlattıgım gibi , istedigin bisey var sa söyle gönder parasını yollayayım . Ayrıca o sana verdigim fiyattan da vermem artık...

sana hesap numaranı yolla yarın paranı yollayacam dedim ertesi gün aradım acmadın takip eden 10 gündür de açmadın bı arkadas da parca arıyor diye onların fiyatını aldım beraber kargolayasın diye bence sen verdiğin fiyata satmaktan vazgectin bunu da bahane ediyorsun bu söylediğin mazeret olsa 1 kez olsun acıp yuzume söylerdin cok yazık sana

Sen benden hesap numarasi fln İstemedİn cagatay. 10 gÜndÜr ariyorum dİyede sallyiorsun. Bİ kez aradin. Bende acmadim. Alcam dİyede bİsey demedİn. Son aradiginda yİne pazarlk ettİn alcam demedİn. Snra haber edİcem dedİn. BÖle yaptin mazeretİmde bu aÇik aÇik. Vakİt kaybi baska bİsey degİl. . .

pedalların marka ve fiyatını öğrenebilirmiyim ?

sana pes diyorum başka da birşey demiyorum seninle birdaha hiç işim olmaz

aynakolda büyük dişliyi değiştirdim demişsin, yeni halinin fotoğrafını yüklermisin, bu hali yarıştan çıkmış aynakol gibi ucuz olmasına rağmen kimse yanaşmıyor...

Ali bey ;
pedallar wellgo marka . aslnda güzel bi pedal ama kal için sertlik ayarı yapılan vidaları yok. düşmüş. eger vida bulur kullanırım derseniz size yollayım kargo ücretini karsılayn yeter. yeni pedal aldım ben bosa cıktı.

abdullah bey. e-mail verebilirseniz atabilirim. benım resım attııgm imageshche e giremiyorum su an.

Geri