Scudo Sports

Red Bull Geç Kalma, Erken Gel

@Melih Çolak

Sanırım buradaki amaç daha çok amatör yarışmacıların dikkatini çekmek, en azından ben öyle düşünüyorum.

Scudo
@clubber
hiç yarışlarda bulundunuz mu bilmiyorum ama çok da amatör arkadaşlar zaten yarışlara katılmıyor. katılan yeni arkadaşların da muhakkak yanında daha tecrübeli bir kaç arkadaşı oluyor yani o kadar çekinecek korkacak bir durum yok.uyarınızı anlıyorum ama bu tip firmaların da sponsorluk ile yarışlar düzenlemesi sporun gelişmesi için elzem o yuzden destek olmak gerekıyor.Gönül ister ki ülke çapında çok büyük para kazanan koç sabancı gibi şirketlerin de bu tip sporlara destek olması ama malesef oda olmuyor. mevcut tek tük olan firmaları da desteklemek şart.uyardıgınız konuda bilinçlenerek yarışa katılıp bir sonrakı sene belki 2-3 yarış düzenlenmesi sağlanabilir.

ekleme yapayım vucuda en zararsız madde su bile doğru tüketilmez ise zararlı hale gelebılıyor az yada cok tuketıldıgınde farklı yapıda tuketıldıgınde.o yuzden ne olursa olsun vucudumuza sokuyorsak bilinçli olmak bizim sorumlulugumuz.

sitede online kayıt göremedim. başvuru için kendimiz mi biyere gidecez. gerçi adres te göremedim.

@Ferhat Köse

Büyük şirketler destek olsa bile Redbull gibi markalar kendilerinin tanıtımı için bu tip faaliyetleri her zaman yapacaklar. Bu tanıtımlarını sadece Türkiye'de yapmıyorlar. Satış yaptıkları bütün ülkelerde yapıyorlar. Bu tip ürünlerin satışı yasak olmadığına göre tek yapılacak şey zararlı olduğunu belirtip insanları uyarmak.

zevkli bi etkinlik olucak

@AliG. Orda olucaz INSALLAH

1.5 lastikle katilcam

@AliG. evet amaç o yönde olabilir ödülde teşfik edici ama ödülü kaptırmazlar illaki sporcu kimliği olan birileri alıcaktır

@clubber
insanları uyarmak konusuna tabiki de katılıyorum.Fakat insanları uyaracagız dıye faydalı seylerı de es geçmemek lazım.Genel olarak incelendiğinde çok keyifli bir organizasyon daha önce yapıldıgında katılan arkadaşlar ıle konustum hepsi cok eğlendiklerini söyledi şimdi bu gercekler varken red bul içmek zararlı diye faydalı kısmını es geçemem.

bu sene ısparta ve sakarya mtb cup yarışlarında kasa kasa (6 lı paket) dagıttılar benım gözlemlediğim kendim de dahil yarıştan sonra bir tane içildi. genel olarak da arkadaşların cogu öyle yaptı tabi hazır fırsat yakalanmış fazla alıp cantalarına atan da oldu :) herhangi bir spor müsabakası için asla gidip para ile almayacagım urunler şimdiye kadar benzer urunlere ıkı uc defa para verdım o da gece şartlarında uzun yol araç kullanırken uykum kaçsın diye son saatlere yaklaştıgımda ve oldukca da faydasını gördüm içerisindeki cafeinden dolayı.

konuyu uzatmamak adına tekrar yazıyorum bu tip ürünler bilinçsiz kullanılırsa tabiki zararlıdır çoğu bilinçsiz kullanılan ürünler gibi.bu konuda arkadaşaları uyarmak güzel birşey ama bu zararın yanında yapılan bir organizasyon harcanan maddi manevı emek(organızasyonda çalışan yuzlerce genç para da kazanıyor :) ) ve sporun sevdırılmesı yaygınlaştırılması acısından saglanan kazanc adına desteklemekte fayda görüyorum tabi bu benım kendi şahsi düşüncelerimdir katılıp katılmamak herkesin kendine kalmış.Zararlı maddelerın satılıp satılmaması da ülkeyi yönetenlerın taktiri olmasına karşılık kullanıp kullanmamak da tamamen şahısların kendi insiyatifindedir.etapları ınceledım kısa sert etaplar olacak arada beklenecek taşınmayı saglayan teknelerde bu kısımlarda beslenme ve dınlenme olacak bu bölümlerde isteyen red bula dayanır bır sonrakı etap ta şişer yada patlar :) isteyen mantıklı beslenır esnetmesını yapar dıger etapta fark yaratır :)

@Ferhat Köse çok güzel açıklamışsın. :)

O tarihte İstanbul'da olsaydım katılmak isterdim. Bisiklet sporunun yaygınlaşması için bu tarz etkinlikler şart. :) Sonuçta bu sene amatör olarak katılıp en azından ilk parkur tamamlanabilir. Sonraki yıllarda ise kişi kendini geliştirerek derece almak için çaba gösterir.

• Beğen
Tepkiler: Ferhat Köse
Abilerim acaba bu yarisa fullface kaskla katilsak cok mu abes kacar ya da bir sorun cikarir mi gorevliler

@aksoyyavuz
Redbullun sorun cikartigini sanman hatta yarisa katilanlar ustunde psikolojik baski yapar:D

kaydımı bende yaptım. beden ölçümü de istedi. acaba yarışta giyilecek tişörtleri mi verecekler.

@aksoyyavuz yarışta giymek mecburi yapacaklarsa kaliteli bişe olsa bari :snzdglsn:

Merhaba Arkadaşlar,

En son ( 2008 yılında ) yapılan Redbull Geç kalma Erken gel yarışa katılmıştım.

Çok keyif almıştım, Adrenalin dolu parkurları ve heyecan verici ada etaplarıyla unutulmaz bir deneyim vermişti.

2008 yılında start bostancı sahilden alınmıştı ve en son büyük adada bitiyordu, kimi zaman taşlı topraklı yollar, kimi zaman imkansız geçişlerde bisikleti omuza almalar, Dar sokaklardan geçişler, merdivenlerden inişler...Gemilerde sınırsız redbull var...5 tane içmiştim sıkıntı olmadı:)

İmkanı olanlar kaçırmasın...Kanatlanmaya Hazır olun:)

@abdulkadir yarışırken yol belirleyici etkenler var değil mi. yönlerde karıştırıp yoldan çıkmayayım sonra. :ssrtcbya:

@chnkrmz 2008 de yapılan yarış organizasyonunda büyük sıkıntılar yoktu ama parkur da kazalara karşı çok dikkatli olmak lazım.
Gözümün önünde Ada da önümdeki bisikletlinin Ata çarptığını görmüştüm...zeminde biraz sıkıntılı

Bu yıl organizasyonu Macera Akademisi gerçekleştiriyor. Özellikle Koşu yarışlarında Parkur tecrübeleri var...Bekleyip göreceğiz

@gmfaruk bilemedim şuan. bişe olmas derim lastik yüzünden kaza yaparsın ben kötü olurum. dikkatli sürerim dersen sıkıntı olmaz aslında. belgrad turu yaparken 1,5 kullanan arkadaşlar vardı bisimle sıkıntısız geldiler. senin kullanımına bağlı

Geri