Scudo Sports

Recumbent satılan yerler

tolgadede

Üye
Tepki
7
arkadaşlar ben bu tip bir bisiklet almak istiyorum bunların nerde satıldıklarını bilen var mı ? İstanbulda oturuyorum

• Beğen
Tepkiler: taurustiger
Scudo
Şahsen ben bilmiyorum ama "Recumbent resimleri" adlı forum altında bi arkadaş bu tür bisikletlerin Yıldız Bisiklet te yapılmış olduğuna dair bi yorum yapmış.

Evet o benim..Yıldız Bisiklet böle bi bisiklet yapmıştı ama sipariş üzerine yapmıştı..İsterseniz gidip dükkanlarında konuşabilirsiniz.

Eyüp/alibeyköy sevinç köprüsü karşında dükkanları var.numara:6264976

Saolun ama ben böle daha orjinal bişi istiyorum markalı yani

Onu bilmiyorum işte.Sanırım yok.Varsa da bilen biri yazarsa seviniriz.

murat abiiiii ( cer olan ) sen bu bisikletisoruodun bana, hıh al işte bak koymuslar forumaa , al bi tane kendinee ama arka tekerleri çift taktır , anca taşır seni .... :p

Türkiye'de Yıldız Bisiklet dışında üretip satan başka firma olmadı.
Şurada 32 adet recumbent satılıyor;

(link)

İstediğinizi getirtip kullanabilirsiniz.

gittigidiyorda el yapımı vardı çelik kadro ama 2 gün içinde hepsi satıldı.çok güzellerdi.

@çerpanorm

Takılır. Bisiklet parası kadar masraf ödersiniz..Bir de uzaktan bu tür bisiklet almak çok riskli..

Selamlar

Arkadaşlar selam,
O recumbenti bir organizasyon için biz Yıldız bisiklet ile beraber yapmıştık.
Sürekli kullanım için teknik açıdan çok yeterli olmamıştı. Zaten kısa sürede
gösteri amaçlı yaptığımız bir işti. Yıldızbisikletin 3 tekerli kadroları ufak bir kaç modifikasyonla recumbent formuna dönüşmeye uygundu. Hatırladığım kadarıyla yaptığımız temel işlemler şunlardı, gidonu bacakların altına almıştık, aşağıdan yukarıya gidon bağlantısına doğru giden boruyu uzatarak, ucuna pedalları taşımıştık. Orta aynakoluda çift taraflı yaparak zincirden gelen gücü arkaya iletmiştik.

Şimdi isimini hatırlayamıyorum, yıldızbisikletin sahibi çok ilgili meraklı ve kibar biridir. Söylenen bisikletin fotoğrafı aşağıdadır, selamlar.

http://www.mavibisiklet.com/images/mavisergi/bisiklet/bisiklet_10.jpg

arkadaşlar ben sakaryada recumbent ve chopper bisiklet üretimine yazın başlıyorum diliyen olursa yaklaşık 15 bin resimlik album arşivim var vede aynı zamanda daha değişik çizimlerim de var sakaryaya geldiğinizde benimle telden ulaşırsanız sevinirim bu bisikletleri herkes yapamaz helede demirciler imkanı yok bu bisikletlere hep ayrı kalıplar yapılıyor kaynak esnasında gönyeleri kaçmasın diye tabi bunlardaki ölçü sistemleri mtb dekiler gibi inç kavramında öte başka prensipleri var airoo dinamik açı hesaplamaları olması gerekiyor.isterseniz tgrt haber dünyanın en uzun tek kişilik bisikleti yazarsanız görüntüyü tıklayın görürsünüz.ayrı yeten reklam bisikletleri ,velo taxi ,kargo bisikletleri özellikle adalarda deniz kenarlarında böyle bisikletlerle kiralama işi düşünen varsa benimle irtibata geçsinler 0531 976 96 64 msn:bisiklettasarimcisi@hotmail.com

turkiyede olsa ben de almak isterdim. yurtdisina gidip, recumbent la donmek olabilir belki.

@ismail ince

Arkadaşım recumbent yapma işi düşündüğün kadar karışık değil.Özellikle de aerodinamik yapı bakımından hiçbir sorun yaşanmıyor..Bunlar yapı bakımından aerodinamik bisikletlerdir.Yapımları da bir o kadar zor değil.Hele hele kalıp üretecek kadar değil.Gönye kaçması konusu da bir çekiçle halledilebilecek kadar basit bir konudur.Normal bir atölye işleten her türlü demirciye anlattığınız ölçülerde veya bir fotoğraf dahi gösterseniz kolayca yapabileceği bir iş.(tabi ki kendi ölçülerinizde)

BENİM YAPTIĞIM RECUMBENTİ GÖRMEDİYSEN
https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=79402
BURADAN BAKABİLİRSİN:cool: :in:

yeni konu açmaya gerek yok, ben de yatay bisiklet almak istiyorum 2 tekerli, trike değil, yurtdışından almaya kalksam kaça patlar? Ayrıca neden dikey bisiklet üreticileri aynı zamanda yatay bisiklet de üretmiyor?

(link) burda var ama ben pek anlamam.

trikeverde yi fuarda deneyen var mı? Sitesinde milli bisikletçi olduğu iddia edilen biri 70 km hızı aşıyor , geleneksel bisikletlerde ulaşabileceğim son noktaya vardım sanırım, artık bu bisiklet türüyle ilgileniyorum.

Geri