Scudo Sports

''Re-FreerideTR Street Series 2 Fotoğraflar''

Scudo
yorumlar için teşekkürler.Şu sıralar Mehemtcan da ben de pek müsait değiliz sanırım.Uzun süredir görüşemedik.Ancak bir sonraki buluşmamızda daha iyi ve farklı fotoğrafların olması için yeni ekipmanlar almayı düşünmüyor değilim :)

@sinto

hemçek hemde hareket yap bn gelebilsen foto çok güzel çekerim ama malesef gelemiyorum

ben street bisikletimle gelirim foto çekerim sende getir sırt çantanda benim gibi orda otururuz biz takılırız.Bi tane wireless ampul flaşımız olsa keşke :)

@trial_kutas

Foto makinesi 1,5 kilo ve fiyatı bisikletim kadar olduğu için sırtımdayken düz gitmeyi tercih ederim :)

o fotolarını cektıgınız arkadas ne oldu bayadır gorunmuyor?suruyormu hala yani?:sigaraici

@freeRide07

bu arkadaş (mehmetcan)artık bmx e biniyo ancak bisikletden daha çok enduro/motocrossla ugrasıyor.Hayrabolu'da düzenlenen motocross yarışında kendi kategorisinde birincilik aldı en son.

• Beğen
Tepkiler: sDVoLuMeFoUr
@DarkWeder

emin olun ki bu fotolar montaj değil hem memet canı ben tanıyorum hemde bu hareket çok tehlikeli ve zor görünse gerçekten gördüğünüz gibi değil .... bu hareketi ben de yapıyorum ve benim koltuk sele biraz yüksek olduğu için dizim ve ayağım yüksekte kalıyor ve denge edemiyorum ve herzamanki gibi arka ayağımı arka çatala koyup hızla ön kaldırarak ilerleye biliyorum... ve oradaki hızı hiç kimse tahmin edemez bence yani etraftaki uçuklu göstergeler sizi yanıltıyor olabilir 10 km hızla bile gitsen ama sonuç olarak hareket ediyorsun oyüzden o uçaklık gösterir ,ama bunuda ifade etmek istemiyorum hızlı bir girişte yapmiş olabilir memet kardeşim,gitmiyor yapamıyorum demiyorum zaten diğer hareketler bana göre biraz daha ağır ama bu hareket gerçekten göründüğü gibi değil SİZ Bİ DENEYİN 1 kere 3 kere 6 kere ve sonra görürsün

bu arada fotoların güzel ... inş. daha ilerisi sizin gibi şanslı olsaydık keşke işte bir ortamın yarattığı güzellikler benim az çok yaptığım hareketler var ama onu foto makinesine sergileyemiyoruz ve dökemiyoruz :eek: ayyyy üzüldüm şimdi ama :D:D

• Beğen
Tepkiler: sDVoLuMeFoUr
Geri