Scudo Sports

Randonneur Projesi

adamın başını belaya sokar bu bisiklet
laf neyim atarlar yolda giderken
şaka bir yana çok güzel bir klasik hele kadroya dibim düştü diyebilirim.
elinize sağlık.

Scudo
@katran bahause da var ben kullandim metalde inanilmaz sonuc

Dosyalar

• 20151125_121437.jpg
    20151125_121437.jpg
    72,3 KB · Okunma: 95
  • 20151129_113052.jpg
    20151129_113052.jpg
    73,4 KB · Okunma: 95
  • Beğen
Tepkiler: Harun ÇEVİK
Allahım bu nasıl bir güzellik!

• Beğen
Tepkiler: Taner Rona
Güzel sözlerinden dolayı herkese çok teşekkür ederim. Daha güzelleri sizlerin olsun. Diğer projelerimi takip etmek isterseniz ;

(link) ve (link) hesaplarıma bir göz atabilirsiniz. İyi pedallar.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Vallaha 10 numara bisiklet olmuş ;) Bisikletinizi tenzih ederek fren kablolarının bu şekilde yukarı doğru çıkması hiç güzel gözükmüyor bence.

• Beğen
Tepkiler: Taner Rona
Pazar günü çekimleri yaptığınız sırada sizi görmüştüm köprüde o zamanda hayretler içinde bakmıştım ve şimdide öyle bakıyorum gerçekten çok güzel olmuş emeğinize sağlık. :)

@ilker Coşkun

Merhaba İlker Bey. Önceki projemde de aynı eleştirileri almıştım :) Fakat orjinaline sadık kalarak, kullanmış olduğum fren kollarının sadece üstten kablo çıkışı olduğu için bu şekilde yapmak zorunda kaldım. Aslında sürüşü hiç engellemeyen bir yapıya sahip dahası fren kablolarını değiştirmek istediğinizde de bütün gidon bandını sökmenize gerek kalmıyor.

@FurkanKamacı

Merhaba Furkan Bey. Keşke dursaydınız. Tanışır iki muhabbet ederdik.Bisikleti de denemiş olurdunuz. :)

@yaboga

Benimki biraz daha genç :)

@Taner Rona Eline emeğine sağlık.Bir çok krom nikel bisiklet gördüm ama bu "Emsalsiz" olmuş.Güneşli havalarda adamın gözünü alır bu:DMaşAllah kazasız belasız pedallamalar.
Öztürk Serengil'in dediği gibi "Nikelajj,nikelajj"

Dosyalar

• ozturk-serengil_73488.jpg
    ozturk-serengil_73488.jpg
    10,3 KB · Okunma: 148
Merhaba @Taner Rona, bu bisikleti yapabilmek için zevk sahibi olmak, ne yaptığını bilen biri olmak, yetenekli biri olmak gerekiyor. Maşallah sizde hepsi mevcutmuş. Neyse ki sizin gibi yetenekli insanlar var da bu güzellikleri görebiliyoruz.

@Taner Rona Siz fotoğraf çekerken bozmamak için durdum biraz bisikleti süzdüm aslında o aradada , yanınızda ki bayan buyrun devam edin deyincede devam ettim acelem olduğundan.Artık bidahaki sefere.

@FurkanKamacı
Çok teşekkür ederim arkadaşlar. Fotoğrafçılıkta iddialı değilim fakat bu kadar emek harcadığım bir projeyi, elimden geldiğince iyi fotoğraflamaya çalıştım.
@serdarsezgin

@Candan Biberci

kurşun döktürün :) nazar değer kesin buna
emeğinize ve palaşımınıza sağlık.

Herkese merhaba. Projenin tamamlanması ile beraber, sıradaki projelere kaynak oluşturması adına satışa konulmuştur. Satmayı istemediğim bir parça fakat malesef ben yeni projelerimi, bitirdiğim projeleri satarak elde ettiğim kaynaklarla devam ettirebiliyorum. Değerini bilen biri olmadığı sürece satılmayacaktır.

Satış Linki: (link)

İyi Forumlar.

Konuyu yeni gordum Taner dostum. Mukemmel bir is cikmis tebrik ederim aksam aksam kahvemi aldim izliyorum eseri. @mehmetsunu sagolsun gosterdi bu konuyu

@Taner Rona Doğukan Burçak ve Siz sanırım Dünyada bile sayılısınızdır Müthiş işlere imza atıyorsunuz

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Geri