Scudo Sports

Rampalarda örselendik Part 2

mariokaldato

En yeniden bir önce kayit olan adam
Tepki
33.546
İsim
Raşit Cumhur Çakın
Başlangıç
1980—81
Bisiklet
Merida
Bisiklet türü
Şehir - Tur
aviary-image-1512287429337.jpeg
Part 2 " Yaparım bilirsin Fehimem"

Izlemeyenler için aha burda 1. Bölüm
"Rampalarda örselendik" (Fılaş Tv Gerçek Kesit)

"_Ne deyivedin sen bakem ?"
Dedi Recai zar zor . ..

"_Kes lan traşı düdük arabası, sen şimdi istiyor musun Fehime'yi onu deyive garii ?" Dedi tipsiz ve zülüfsüz nine .

( of Anne'cim yoruldum halkın gözüne girecem diye aksanlı yazmaktan yeminle . Kendimi iç lastikle dövebilirim her an )

Zülüfsüz nine çok kızmıştı Recai'ye, lan koskoca Zipp janta un eleği demişti adam yaaa :(
images (24).jpg
( Bu arada "Zülüfsüz Nine" ne lan ? " Taçsız kral "Pele hesabi ahaha neyse no puroblım )

Esasen nine çok eskilerde 70 lı yıllarda Hollanda ' da yaşıyan , eşi Türk bir kadındı ve kocası ile ikisi birer bisiklet aşığıydılar;

(Adam amatör bir binici olmasına rağmen en üst segment makinalar alan, dur eys setten aşağı kullanmayan, servetini buna döken bir gurbetçi dayı idi )

Fakat eşi ile Türkiye'ye tatile gittiklerinde bir grup Yol bisikletlinin antreman yaptıkları esnada adama pis makas atıp gecmelerinden ötürü dayı bunu gururuna yediremeyip, kendini bisiklet zinciriyle ağaca asarak intihar etmisti.
images (34).jpg
Bu olaydan sonra Helga ( zülüfsüz ve tipsiz nine işte ) bir nefret seline kapılarak kendini büyüye , sihre , medyumluğa falan vermişti .

Ne yazık ki Fehime'nin babasıda kocasına makas atan adamlardan birinin ta kendisi idi ( oha bu nasıl tanımlama la maryo ???? )

Recai'yi intikam almak için kullanmaya karar verdi bi anda.

Dedi ki "_ Fehime'ye Hallowtech bağlama büyüsü yapacağım , onun aklını alacağım aklıni!!!

images (32).jpg
Recai salağıda bu iğrenc kötülüğe aşkı uğruna razı geldi şerefsiz ...( Ne salak adam ya , yolla ananı istet kızı be ahmak adam, maceraya ne gerek var dmi )

Boyle kötülüklere bulaşan insanları ben sinek yutup onu öldürecem diye tarım ilacı yutan dayıya benzetiyorum.

( inanmadın mı? Aha haberlere bile çıktı )
23905197_1736114973087278_3598424019763938483_n.jpg

Nine :"_Şimdi sana bir liste vereceğim Recai , o listedekileri bana temin edeceksin ve ayın 21 inde dolunay çıkınca bana getireceksin. Bende halledicem senin işini !" dedi...

Recai aldı kalemi kağıdı, başladı yazmaya...

"_ Yarın hemen kasabaya inip üst segment bisiklet parçaları satan bi dükkan bulup , 1 adet halowteck göbek, bir adet kare mil göbeğin çektirme anahtarı, 2 adet bim malı dost yoğurt, 1 adet fizik marka gidon sargısı, kullanılmış ve çişli bebek bezi, vidalı furç takımı ve Recep Bülbülses' in son albümünü alıp ayın 21 i gecesi bana getiriyorsun" dedi.

Recai'nin aklı başından gitmiş idi, kendinden kaçak yari zalım bıçak idi , poposu pencerenin perdesini havalandıran rüzgardan dolayı baya üşümüş idi...( Bu "idi" ler bana tanıdık gelmiş idi ya neyse keh küh )

Recai heyecanla köye döndü, sabah erkenden kasabaya indi.
images (18).jpg
Orada yılların eskitemediği lastik tamiri uzmanı mahalle bisikletçisi Sabri abiye koştu.

Listeyi uzatti Sabriye , o anda Sabri sanki ana avrad sövülmüş gibi bakışlar attı Recai'ye. Bi müddet volta attı , hiç konuşmadı. Bi aşağı bi yukari yürüdü , yürüdü , hiç bisey demedi.
Sonra birden durdu ve haykırdı:

"_ Sen benle dalga mı geçiveriveriyon len davaro , görmeyon mu burası mahalle biskeletçisi, ne arar bunlar buda deyivebakem hele ? Hem Recep Bülbülses'in kaseti mi var len , en son polislerle bir travesti baskınında görüvedim onu "_Eller kadir kıymet bilmiyor annem" i söyleyeveriyodu ."
Sen buyuk sehre git anca orda buluverisin bu parçaları "
Dedi....
images (30).jpg

( Aksanlı yazmak ne zor şeydir annem, benim kadar kimse kadans kasmıyor annem )

Recai atladı otobüse doğru İzmire gitti.
Sorup soruşturup üst segment donanımlar satan bir firmaya vardı.

;"_Hayirli işler abey ben muğladan geliveriyom. Bana şu kağıttakileri veriverin bakem " dedi Recai.

İşyeri çalışanları pek havalı tiplerdi. Görende onları starwars filminde yanrollerde oynamış starlar sanabilirdi.
(Yaşanan kafa temsili )
aviary-image-1512374134594.jpeg

(Mental durum )
aviary-image-1512374546475.jpeg
Böyle soguk soguk baktılar Recaiye, ingiliz ingiliz baktılar.

images (10).jpg
Örselenmişti Recai, horlanmıştı Recai, sol yanının akordu kaçmıştı.
Efsanevi atarını yapacaktı sanki Recai ...

( Hmm büyük cingar mı çıkacak sanki ? )

Bu ingiliz tavırlı dükkandan hiç hoşlanmamıştı Reco.

Birden bağırdı ;"_ Sizin havanız kime len deyiverin gari ? Tabi siz insansınız biz anlameyoz ya, başlangıç seviyesiyiz ya bakın demi öyle soğuk soğuk... Kusura bakmayın ama kibrinizde boğulacaksınız "

( Bu arada reco hangi ara öğrendi bu" başlangıç seviyesi" muhabetini bende anlamadım harbiden )

Personel titredi ve kendine geldi. Önce alkışladılar Recai'yi sonra listedekilerin bisikletle alakalı olanları hemen hazırladılar.

Recai gururluydu, hem fakir hem gururluydu bu lümpen kılıklılara haddini bildirdiği icin gururluydu.

Yada sadece gururluydu

orasını bilemem ama pek
havalı çıktı dukkandan...

Devamı gelecek
Screenshot_2017-11-23-21-00-00.png
Screenshot_2017-11-23-21-02-54.png
aviary-image-1503344962720.jpeg

Scudo
@Mustafa Zeybek
Kitabın başı herzaman birazcık sıkıcı olur.Mario ağabeyimiz daha yeni ısınıyor; part 2 yi görünce beklenti daha da arttı.Benzetmeler, gün yüzü görmemiş:tek kelimeyle ''nefis''.

@Anonim kah kah kah kah ahahah :D anlayış damarlarınızda tikanma var sanirim omer bey :D

Hocam iyice gerilim yapdın. Hadi 1 i 2 yi anladik. Part 3 ne ?:)
@mariokaldato

@mariokaldato

İstanbul Ortaköy de bir bisikletcide aynı duygulari yaşadım. :) (hoş adamlar sicak davrandi ) genede oralara alışik olmayinca bana öyle geldi herhalde.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@mariokaldato
Abi selamlar,

• Beğen
Tepkiler: saglam.serdar
@Sıradan Çinko Pil
Merhaba abicim Aleykum selam

Ahaha mevzuya gel dayi :D

Duvarda asili duran zipp janti un elegine benzetmek.;:D
Nasil bir sey diye dusundum, ve aklima daha yeni temizlenmis ve farkina varilamadan cama toslama ve ardindan camin tuzla buz olusuna mutevellit ciger gibi her yerinin kesilmesi ve bir orselenme hikayesi gibi.:confused:

@Ismaildmr
Kahkah kah :D sizde ne hayal gucu varmis masallah :D

@Emre Yönlüer
Hmm uzucu bir örselenme hikayesi daha :( ahahaha :D yazik kiyamam tontisime yaa :D belki kiz bulututlu kulaklikla gunun populer sarkilarini dinlerken özümseyememistir sizi :D

aviary-image-1512374546475.jpeg

@Emre Yönlüer
Cok hizliysan gormuyordur kizlar ehehe

@hidromek
Flash tv candir abi :D

@Ismaildmr
Al sana zipp marka un eleği haha :D hemde profil jant
aviary-image-1512397320107.jpeg

@mariokaldato
Abi recai hakliymis, bu bildigin elek..acaba kasnaga zipp cikartmasi mi yapistirmislar.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@Ismaildmr keh keh

@venom09
Eyvallah 3 ncu bolumde bitirecem sezon finali kafasi yasiyacam :D reytink dusuklugunden dizi kaldirildi mesaji verecem ( ula flas tivinin reytinginden nolur :D )

@atasoy
Sende doğustan örselenme var abi keh küh :D

• Beğen
Tepkiler: Atasoy
Geri