Ufuk Yılmaz 45
Aktif Üye
- Tepki
- 27
1.5 saat önce bisikletime bindim evden çıktım Assos 18km buradan.Assos'a doğru yola koyuldum yol çok yokuşluydu.İlk başta en azından 4-5 tane zor yokuş çıktım.Bacaklarımın önceki günlerden de yokuş tırmanmaktan ağrısı var.Daha fazla gitmiyeyim dedim.Dönmeye başladım geri.Yokuş vardı yokuşta bisiklet birden hızlanmaya başladı birden virajın oraya vardım yavaşlayamadım bisiklet kontrolden çıktı biraz sürüklendim üstüm başım diken oldu kolum bacağım kanadı ama kafamda kask vardı en azından daha büyük birşey olmadı.Sakatlıkta yok.
Bisiklet biraz gevşemiş ama dönüşü bisiklet tepesinde yaptım yine.
Yol bisikletçisi olmak istiyorum ama altımda dağ bisikleti var.Babam eline para geçince yarış bisikleti alacaktı ama düştüğümü duyunca daha temkinli yaklaşabilir.
Ayrıca kask gözlük takınca insanlar tip tip bakıyorlar garipsiyorlar.Uzaylı görmüş gibi bakıyorlar.
Bisiklet biraz gevşemiş ama dönüşü bisiklet tepesinde yaptım yine.
Yol bisikletçisi olmak istiyorum ama altımda dağ bisikleti var.Babam eline para geçince yarış bisikleti alacaktı ama düştüğümü duyunca daha temkinli yaklaşabilir.
Ayrıca kask gözlük takınca insanlar tip tip bakıyorlar garipsiyorlar.Uzaylı görmüş gibi bakıyorlar.