Scudo Sports

Ramazan'da bisiklet, beslenme ve tavsiyeler

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
@Melih Çolak zaten sahurda karpuz peynir vazgeçilmezim :D peyniri denedim güzel ama benim genelde vazgeçilmez peynirim muratbeyin sürmeli peyniri. bayılıyorum onun tadına :D

• Beğen
Tepkiler: Melih Çolak
Scudo
Ramazanı yarıladık. İnşallah daha nice ramazanlar görürüz. Bu arada sağlık açısından orucun faydaları anlatmakla bitmiyor.

@Anonim savaş bey zaten hepimiz her zaman biriz. farklılıklar yaratılışımıza güzellik katıyor.;)

evet ramazanı da yarıladık. bisikleti hiç bırakmadım. soğuk, yağmur, çamur, açlık vız gelir tırıs gider.

Açlık ve susuzluktan ziyade uykusuzlukla boğuşanlar ?

• Beğen
Tepkiler: Ersin savaş
@Melih Çolak peki boğazın yanmıyor mu hocam :D yani susuzluk zorlamıyor mu güneşin altında? Hem de o saatte? MaşaAllah gerçekten tebrik ediyorum ne diyeyim :D ben dün iftardan sonra çıktım 1 saatte 15 KM falan yaptım harikaydı. Bu akşam tekrar düşünüyorum bakalım.

@chnkrmz peki Dost Süt nasıl sence :D ya bir de sana kim dedi Bim'den pide al :D

@mehmet c. uzak ben konumum gereği bu konu hakkında daha fazla bir şey yazmak istemiyorum kısaca söyledim işte :)

@1dost bazen :)

@Anonim ya ne biliyim aç karnına görünce canım çekti :bsmagryr::kptmya:

Bim'in pidesi mi bence fiyatına göre gayet iyi :D lastik gibi biraz ama.

@chnkrmz peki Le Cola nasıl sence :D

@PaPerOX ya tamam ama soğuk pide de iftarda yenmez ki... :D Ben mahalledeki fırından tam iftar vakti alıyorum sıcak sıcak yiyoruz mis gibi :D

Genelde İftardan 1 saat sonra tura başlıyorum. Zeytinburnu sahilden Beşiktaş'a gidip aynı güzergahtan geri dönüyorum. Şimdiye kadar bir sıkıntım olmadı.
( iftarda aşırıya kaçmamak lazım )

@Anonim @Atilla Gobel ooo şalgama bayılırım. doğanayın şalgamlarına bitiyom. acısız alırsam litrelik alıyom masama koyuyorum valla

• Beğen
Tepkiler: Şevket Özer
Ben iftarda fazla yemiyorum iftardan hemen sonra çıkıyorum yola sahura kadar biniyorum 60-70-80-90 km dün biraz yüklendik 130 yaptık :) sahurda da genelde kahvaltılık tüketiyorum iftardan kalan yemek protein ağırlıklı beslenmeye çalışıyrum ama yetmiyo sabah kalkıyorm acıkıyorm :)

Genelde bizim burada 8:50 gibi falan okunuyor ezan bende 11 gibi falan çıkıyorum 02:00 kadar sürüyorum rahat oluyor...

@chnkrmz ben bi sevemedim şu salgamı ya :) millet su gibi içiyo :)

@kızıl_sakal valla hem seviyom hemde acaip yararlı bi içecek. aslında tura çıkınca şalgam bile içebilirim de spor esnasında ne yapar bilmediğim için içmiyom :D

@Anonim admin valla susuzluk fazla etkilemiyorda bacaklar enerji istiyor :) az önce geldim 2 gibi çıkmıştım baya bi rampalı güzargahtı baya zorladı diyebilirim susuzluk değilde enerji olarak :)

Şalgam müthiş bir içecektir. Yani tadına doyamazsınız. ilk içimde beğenmeyebilirsiniz fakat içmeye devam ettikçe bayılacaksınız. Sindirim sistemi için faydalarından bahsetmiyorum bile.
Kilikya marka bulursanız hiç kaçırmayın alın yoksa doğanay devam.

• Beğen
Tepkiler: pilot
doğanay şalgam tavsiye ederim bizde ara içeriz genellikle tavuklu bişeyler yerken iyi gidiyor su , uludağ limonata , çamlıca gazoz ve ayran içtiklerim arasında başkada bişi içmem :)

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri