Scudo Sports

Ramazan-ı Şerifiniz mübarek olsun..

Scudo
Sizlerin ve tüm sevdiklerinizin Ramazan ayı mübarek olsun. Nice Ramazanlara hep beraber ulaşmak dileğiyle...

• Beğen
Tepkiler: happy_feet
11 ayın sultanı ramazan ayı herkes icin hayırlı olsun ramazan ayı küskünlerin barıştığı uzun zamandır görüşmeyen dostların akrabaların birbirlerini arayıp sordukları bir aydır herkeze mutlu ramazanlar

Hayırlı Ramazanlar.

Sadece müslümanlara değil bütün insanlara hayırlı olacağını umduğum bir ibadetin yapıldığı bir ay. Çünkü nefsi köreltmek, içimizdeki doyumsuzluğu dizginlemek, alışkanlıklarımızın kölesi olmaktan kurtulmak, herkese yarayacak bir davranıştır bana göre.

Her ramazanda kötü alışkanlıklarını terkeden mesela sigara içmeyen, daha sonra tekrar başlayan insanlar görüyor, ve üzülüyorum. Bir ay içmedin, devam et, hiç içme. Doğru olanı, güzel olanı, bir ödül veya ceza baskısı olmadan da yapabilirsin...

Bu fırsatı değerlendirebilmemiz dileğimle...

tum bısıklet forum uyelerıne hayırlı ramazanlar.sızlerede oluyomu bılmıyorum ama ramazan aylarında benım ıcımı her zaman bı huzur kaplar.daha mutlu daha sewınclı olurum:)11 ayın sultanı gelmıs nede olsa =))

• Beğen
Ramazan ayının herkese uğur,başarı ve şans getirmesi dileğiyle herkese hayırlı ramazanlar diliyorum.:dua:

• Beğen
Bu mubarek ayın rahmeti ve bereketi üzerimize olsun.Ramazan-ı Şerif ayı tüm dünyaya ve tüm müslüman alemine hayırlı olsun.Allah tutacağımız oruçları şimdiden kabul ve makbul eylesin.

bu mutlulukla açlık karışınca mutluluk ağır basıyo :) .. ne güzel bişey .. :)

herkese hayırlı ramazanlar ve hayırlı iftarlar :) bu arada ben karnımı doyurdum :)

Geri