Scudo Sports

Ramazan Bayramı

Scudo
Üniversitede 2 arkadaşım vardi oda arkadaşı hemde. Yani adamlari gecen sene ramazan bayramında mesaj atarak bayramlarını kutladım. O zamandan Bugüne kadar ne bir şey yazdılar ne de başka birşey icin bana ulaştılar. Bu insanlar niye köprüyü geçene kadar ayıya dayı diyorlar? Yani yanlış bir şeyde yapmadım. Bu nasil bir zihniyettir ego bu kadar da olmamalı yahu.

"Bayramin tadini yine bisikletciler cikardi" :D

Yarin sabah bos Istanbul yollarinda surus zamani :)

Herkese iyi bayramlar, iyi surusler..

Üniversitede 2 arkadaşım vardi oda arkadaşı hemde. Yani adamlari gecen sene ramazan bayramında mesaj atarak bayramlarını kutladım. O zamandan Bugüne kadar ne bir şey yazdılar ne de başka birşey icin bana ulaştılar. Bu insanlar niye köprüyü geçene kadar ayıya dayı diyorlar? Yani yanlış bir şeyde yapmadım. Bu nasil bir zihniyettir ego bu kadar da olmamalı yahu.
Benim de askerden bir arkadaşım vardı.Alo kanka naber ? Evleniyorum gelir misin ? Tamam dedim gideyim ayıp olmasın.Sonra aylar geçti, hiç arama-sorma yok.Mesaj atmış ''kanka çocuğum oldu gelir misin ? '' dedi bende film koptu.Numarasını sildim ve böyle asalaklara benim hayatımda asla yer yok.İyi bayramlar herkese.

• Beğen
Tepkiler: Sinyor
Siz arkadaşları düzgün seçememişiniz bence, benim üniversitedeki 2 ev arkadaşım da 11 sene geçmesine rağmen hala görüştüğüm ve hatta en yakın zaman geçirdiğim arkadaşlarım. Onların dışında da yine bi 10 kişi kadar görüştüğümüz üniversiteden arkadaş grubum var, birlikte araba yarışlarında görev yapıyoruz hala ve yarış olmadığı zamanlarda da sürekli bi sohbet muhabbet gelme gitme durumları söz konusu. Liseden de mesela yine bi 4 kişilik arkadaş grubum var sık sık görüştüğümüz, içlerinden biri ilkokuldan beri arkadaşım hatta.

Ha ama yine de insan babasından bile vefa beklememeli bence, hiç bi arkadaşından eşinden dostundan bi menfaat beklentisi olmamalı insanın bu hayatta.

• Beğen
Tepkiler: Sinyor
Benim için tek anlamı az da olsa iş molası

Geri