levent koç Forum Bağımlısı Kayıt 1 Temmuz 2013 Mesaj 1.339 Tepki 105 Şehir mersin İsim levent koç Bisiklet Sedona 1 Ekim 2014 #1 2. el Ralleigh,Koga Miyata,Surly Marka Bisikletler Aranıyorum. Not1:''şehir-tur bisikleti'' tarzı model arıyorum.. (klasik-antika olabilir..) Not2:Yol (yarış) Bisikleti tarzı bir model aramıyorum.. bol pedallamalar...
2. el Ralleigh,Koga Miyata,Surly Marka Bisikletler Aranıyorum. Not1:''şehir-tur bisikleti'' tarzı model arıyorum.. (klasik-antika olabilir..) Not2:Yol (yarış) Bisikleti tarzı bir model aramıyorum.. bol pedallamalar...
levent koç Forum Bağımlısı Kayıt 1 Temmuz 2013 Mesaj 1.339 Tepki 105 Şehir mersin İsim levent koç Bisiklet Sedona 4 Ekim 2014 #2 2. el Ralleigh,Koga Miyata,Surly Marka Bisikletler Arıyorum. Not1:''şehir-tur bisikleti'' tarzı model arıyorum.. (klasik-antika olabilir..) Not2:Yol (yarış) Bisikleti tarzı bir model aramıyorum.. bol pedallamalar...
2. el Ralleigh,Koga Miyata,Surly Marka Bisikletler Arıyorum. Not1:''şehir-tur bisikleti'' tarzı model arıyorum.. (klasik-antika olabilir..) Not2:Yol (yarış) Bisikleti tarzı bir model aramıyorum.. bol pedallamalar...
C cagman kitis Üye Kayıt 25 Aralık 2013 Mesaj 1 Tepki 0 Şehir antalya 27 Aralık 2014 #3 Koga miyata silver ace isinizi görürmu?
levent koç Forum Bağımlısı Kayıt 1 Temmuz 2013 Mesaj 1.339 Tepki 105 Şehir mersin İsim levent koç Bisiklet Sedona 27 Aralık 2014 #4 özelden mesaj attım selamlar..
levent koç Forum Bağımlısı Kayıt 1 Temmuz 2013 Mesaj 1.339 Tepki 105 Şehir mersin İsim levent koç Bisiklet Sedona 3 Şubat 2015 #5 2. el Ralleigh,Koga Miyata,Surly Marka Bisikletler Arıyorum. Not1:''şehir-tur bisikleti'' tarzı model arıyorum.. (klasik-antika olabilir..) Not2:Yol (yarış) Bisikleti tarzı bir model aramıyorum.. bol pedallamalar...
2. el Ralleigh,Koga Miyata,Surly Marka Bisikletler Arıyorum. Not1:''şehir-tur bisikleti'' tarzı model arıyorum.. (klasik-antika olabilir..) Not2:Yol (yarış) Bisikleti tarzı bir model aramıyorum.. bol pedallamalar...
levent koç Forum Bağımlısı Kayıt 1 Temmuz 2013 Mesaj 1.339 Tepki 105 Şehir mersin İsim levent koç Bisiklet Sedona 7 Şubat 2015 #6 2. el Ralleigh,Koga Miyata,Surly Marka Bisikletler Arıyorum. Not1:''şehir-tur bisikleti'' tarzı model arıyorum.. (klasik-antika olabilir..) Not2:Yol (yarış) Bisikleti tarzı bir model aramıyorum.. bol pedallamalar...
levent koç Forum Bağımlısı Kayıt 1 Temmuz 2013 Mesaj 1.339 Tepki 105 Şehir mersin İsim levent koç Bisiklet Sedona 9 Şubat 2015 #7 surly marka bisikleti arama ilanımdan çıkarıyorum.. sadece klasik raleigh ve koga-miyata tarzı bir bisiklet arıyorum selamlar..
surly marka bisikleti arama ilanımdan çıkarıyorum.. sadece klasik raleigh ve koga-miyata tarzı bir bisiklet arıyorum selamlar..
levent koç Forum Bağımlısı Kayıt 1 Temmuz 2013 Mesaj 1.339 Tepki 105 Şehir mersin İsim levent koç Bisiklet Sedona 13 Şubat 2015 #8 sadece klasik raleigh ve koga-miyata tarzı bir bisiklet arıyorum selamlar..
levent koç Forum Bağımlısı Kayıt 1 Temmuz 2013 Mesaj 1.339 Tepki 105 Şehir mersin İsim levent koç Bisiklet Sedona 7 Mart 2015 #9 2. el Ralleigh,Koga Miyata Marka Bisikletler Aranıyorum. Not1:''şehir-tur bisikleti'' tarzı model arıyorum.. (klasik-antika olabilir..) Not2:Yol (yarış) Bisikleti tarzı bir model aramıyorum.. bol pedallamalar...
2. el Ralleigh,Koga Miyata Marka Bisikletler Aranıyorum. Not1:''şehir-tur bisikleti'' tarzı model arıyorum.. (klasik-antika olabilir..) Not2:Yol (yarış) Bisikleti tarzı bir model aramıyorum.. bol pedallamalar...
levent koç Forum Bağımlısı Kayıt 1 Temmuz 2013 Mesaj 1.339 Tepki 105 Şehir mersin İsim levent koç Bisiklet Sedona 17 Mart 2015 #10 2. el Ralleigh,Koga Miyata Marka Bisikletler Aranıyorum. Not1:''şehir-tur bisikleti'' tarzı model arıyorum.. (klasik-antika olabilir..) Not2:Yol (yarış) Bisikleti tarzı bir model aramıyorum.. bol pedallamalar...
2. el Ralleigh,Koga Miyata Marka Bisikletler Aranıyorum. Not1:''şehir-tur bisikleti'' tarzı model arıyorum.. (klasik-antika olabilir..) Not2:Yol (yarış) Bisikleti tarzı bir model aramıyorum.. bol pedallamalar...
levent koç Forum Bağımlısı Kayıt 1 Temmuz 2013 Mesaj 1.339 Tepki 105 Şehir mersin İsim levent koç Bisiklet Sedona 9 Nisan 2015 #11 sadece klasik raleigh ve koga-miyata tarzı bir bisiklet arıyorum selamlar..
w.serkan çetin Üye Kayıt 19 Mayıs 2014 Mesaj 12 Tepki 3 Şehir mersin Bisiklet Atala 23 Nisan 2015 #12 Leven hocam merhaba hala raleigh bisiklet arıyorsanız elimde harika bir klasik raleigh bisiklet var.çok satma taraftarı değilim ama başka bir proje için nakit lazım.görmek isterseniz 50.yıl mah.oturuyorum.saygılar serkan çetin
Leven hocam merhaba hala raleigh bisiklet arıyorsanız elimde harika bir klasik raleigh bisiklet var.çok satma taraftarı değilim ama başka bir proje için nakit lazım.görmek isterseniz 50.yıl mah.oturuyorum.saygılar serkan çetin
levent koç Forum Bağımlısı Kayıt 1 Temmuz 2013 Mesaj 1.339 Tepki 105 Şehir mersin İsim levent koç Bisiklet Sedona 23 Nisan 2015 #13 Merhaba Serkan Bey.. özelden mesaj attım selamlar..