cenktamay
Daimi Üye
- Tepki
- 258
- Bisiklet
- Canyon
Merhaba arkadaşlar. İyi bir dağ bisikletim var. Lakin ne zamandır fixed/ss bisikletler çok ilgimi çekiyor. Şehirde sahilde ve şehir içi gezintilerde kullanmak üzere bir bisiklet arıyorum. Aslında yurtdışında satılan State marka bisiklet modelleri hoşuma gidiyor ama hem ülkemize gönderilmiyor hem de benim oradan alma imkanım yok. Küçüklüğümde babamın bana aldığı bir raleigh'im vardı. Markaya aşinayım. Fuardada bu mdelı beğenmiştim. Şimdi neden olmasın diye düşünüyorum. Ama bu konuda fazla tecrübem yok. Araştırdığım kadarı ile flip flop olan arka göbek kullanılıyor. İstersek ss istersek te freewheel. Bu güzel. Sizler oldukça tecrübelisiniz. Deneyimlerinizden faydalanmak istiyorum. Bu bisiklet 1090tl ye satılıyor. Bu fiyata nasıl? Ayrıca genel değerlendirmeleriniz benim için çok faydalı olacaktır. Yorumlarınızı bekliyorum. Çok teşekkürler ederim.
(link)
Bir diğer sorum da şu:bu bisiklette 42-16 kombinasyonu var. Norml vitesli bir bisikletteki 42-16 yı çevirmekle bundaki aynı mı? Yani verdiğiniz güç ile arka tekere aktarılan aynı mı? Uzun lafın kısası, bununla 42-16da daha rahat pedal basabilir miyiz?
Teşekkürler
(link)
Bir diğer sorum da şu:bu bisiklette 42-16 kombinasyonu var. Norml vitesli bir bisikletteki 42-16 yı çevirmekle bundaki aynı mı? Yani verdiğiniz güç ile arka tekere aktarılan aynı mı? Uzun lafın kısası, bununla 42-16da daha rahat pedal basabilir miyiz?
Teşekkürler