Scudo Sports

Rak şok kalkındırma ve yaşatma kulübü

Scudo
@Yusuf !!WOW!!
***SON DAKİKA***
Artvin-Hopa ilçesinde ikamet eden ünlü downhill'ci Yusuf HOPALIOĞULLARI bisiklet forumda okuduğu ''Shimano mineral yağının alternatifi uni baby yağdır ikisi birbirinin yerine kullanılabilir.'' haberini hayata dökmek istedi ve derhal hidrolik fren yağlarını boşaltıp üni beybi yağı enjektörle doldurup havasını aldı. Duyumlara göre birebir aynı performans sergilediklerini söyleyen Yusuf HOPALIOĞULLARI'nın daha sonraki duyumlarımızda 'madem iki yağ da benzer özellikli bunun tersi de kullanılabilir. ' diyerek Shimano hidrolik fren mineral yağını bebeğinde kullanmayı denedi. Bu olaydan 2 gün sonra bebeğinin cildinde çeşitli kızarıklıklar ve aşınmalar farkeden Yusuf H. Bisikletdorumda bu bilgiyi paylaşan kullanıcıyı arayıp buldu ve mahkemeyee vereceğini açıkladı. Evet gelişmelerle teniden karşınızda olacağız.

@Hayrettin
Öncelikle buradan herkesi selamlıyorum. Bir Hopalıoğlunun totosunda kızarıklıklar olması çok büyük bir sıkıntıdır. Totodaki kızarıklık demek, RakŞokumuzu fısır fısır kullanamamak demek. Bu sıkıntıyı yaşamamıza neden olan başta piskiletforum üyesine ve Shimano markasına maddi manevi dava açtığımızı, üzülerek bildiriyorum. Keşke bunlar yaşanmasaydı. Ancak, olcakla öleceğe çare olmadığı için elimizden, RakŞokumuzun bacağındaki yağları sıvazlamaktan başka bir şey gelmiyor.

Yazimdan

Biskeletime resmen aşık oldum . Hatta onunla çaya çıkmayı dahi düşundum, korktum bi yandanda ; Ya o benden elektrik alamazssa, Ya kriterlerine uygun degilsem diye çok endişelendim ama sonra verdiğim 1.milyon amerikan dolarini hatirlayinca kendimden tiksindim , kendime ayar oldum , kendime laf sokup kendime daldim tekme tokat. "

• Beğen
Tepkiler: V3DAT
aldığım hakaretler sebebiyle aranızdan ayrılıyorum. Kendinize iyi bakın
bu, burada yazdığım son mesajım olacak

Nereye be abisi ? Kim hakaret etti soyle kulağını büküyüm

Benim bir sorum olcak benim rak şok rak edince tak diye ses çıkıyor geri iterken çat mı desem tık mı xc 30

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Geri